Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un avion s-a prăbușit peste un centru comercial FOTO

Un mic avion cu cinci persoane la bord s-a prăbușit marți, aparatul lovind un centru comercial din apropiere de Melbourne, în sudul Australiei, au anunțat autoritățile, fără a putea să furnizeze imediat un bilanț. Cel puțin 5 persoane au murit, potrivit primelor informații.

Un avion s-a prăbușit peste un centru comercial FOTO
Comentează 0

Un mic avion cu cinci persoane la bord s-a prăbușit marți, aparatul lovind un centru comercial din apropiere de Melbourne, în sudul Australiei, au anunțat autoritățile, fără a putea să furnizeze imediat un bilanț, transmite AFP.

Aparatul "a lovit clădirea într-o minge uriașă de foc", a declarat un martor. Cel puțin 5 persoane au murit, potrivit primelor informații.

Avionul, un Beechcraft, a deviat curând după decolarea de pe aeroportul Essendon, aproape de Melbourne, și s-a prăbușit în centrul comercial DFO, de lângă aeroport.

"Este vorba de un accident foarte, foarte tragic", a declarat presei Lisa Neville, ministru al poliției statului Victoria, a cărui capitală este Melbourne. "Un avion ușor, închiriat pentru un zbor, a lovit centrul comercial DFO, la Essendon", a spus aceasta.

Sursa realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite