Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un afacerist din Iaşi îşi suspecta iubita că-l înşală. I-a ascultat telefonul, iar ce a aflat l-a DISTRUS

Omul de afaceri C. M. T. a primit 8 luni de închisoare cu suspendare după ce a vrut să afle dacă fosta sa iubită îi este fidelă. I-a făcut cadou un telefon "meşterit", descoperind astfel că ar femeia nu-i era fidelă. El a recunoscut toate acuzaţiile în faţa procurorilor, declarând că a spionat-o deoarece voia să se căsătorească cu iubita sa. Cum a fost acesta prins?

Un afacerist din Iaşi îşi suspecta iubita că-l înşală. I-a ascultat telefonul, iar ce a aflat l-a DISTRUS
Comentează 0

Omul de afaceri din Iaşi C. M. T. a fost condamnat, la finele săptămânii trecute, la 8 luni de închisoare cu amânarea pedepsei, pentru infracţiuni informatice, după un caz de telenovelă. Afaceristul a vrut să afle dacă fosta sa iubită - cu care în urmă cu câţiva ani intenţiona să se căsătorească - îl înşela, aşa că a instalat pe telefonul pe care i l-a făcut cadou acesteia un soft care i-a interceptat comunicaţiile, scrie Ziarul de Iaşi.

Bărbatul a fost condamnat de Tribunal după ce, pus în faţa probelor adunate de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism, şi-a recunoscut faptele. A semnat astfel un acord de recunoaştere în care a fost de acord cu pedeapsa de 8 luni de închisoare, cu amânarea pedepsei (nu va fi introdusă în cazier decât în cazul în care comite vreo altă infracţiune). „Inculpatul este atenţionat asupra conduitei sale viitoare şi a consecinţelor la care se expune dacă va mai comite infracţiuni sau nu va respecta măsurile de supraveghere, ori nu va executa obligaţiile ce îi revin pe durata termenului de supraveghere“, se precizează în acordul de recunoaştere. Apărătorii săi în proces nu au vrut să comenteze sentinţa.

Patronul firmei de taxi ieşene a vrut să îşi spioneze iubita de atunci, Ţ.A., pentru a afla dacă aceasta îl înşală, aşa cum ar fi auzit. Bărbatul intenţiona să se căsătorească cu aceasta şi, pentru a fi sigur că ia decizia cea mai bună, a decis să îi intercepteze comunicaţiile. După ce hackerul i-a instalat softul de supraveghere pe un telefon, bărbatul i-a făcut cadou aparatul iubitei sale. 

„Am lăsat telefonul mobil în casă, unde a fost văzut de către Ţ.A., care m-a întrebat dacă i-l fac cadou, eu răspunzându-i că intenţionam să îl dau angajaţilor societăţii pe care o administram, însă dacă vrea poate să îl ia. Am ascultat convorbilirile purtate aproximativ o lună, timp în care am constatat că nu îmi este fidelă, şi i-am spus acesteia că i-am interceptat convorbirile telefonice“, a declarat omul de afaceri, potrivit acordului de recunoaştere încheiat cu DIICOT.

Sursa realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite