Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Uimitor! Această femeie și-a schimbat culoarea ochilor de la căprui-cafeniu la verzi! Iată ce a mâncat și cum este posibil

Kristina Carillo-Bucaram este o femeie care pretinde că, după ce a urmat o dietă cu alimente crude (așa numita dietă raw), ochii i s-au transformat de la culoarea cafeniu inchis în căprui-verde. Ea a postat un videoclip, cu peste două milioane de vizualizari pe Youtube în acest moment, însă, multe dintre comentariile de la videoclip arată neîncrederea oamenilor în ceea ce Kristina Carillo-Bucaram susține.

Uimitor! Această femeie și-a schimbat culoarea ochilor de la căprui-cafeniu la verzi! Iată ce a mâncat și cum este posibil
Comentează 0

În clipul său, Fully Raw Kristina, susține că în copilărie a fost hiperglicemică și că a mâncat alimente bogate în grăsime. Pentru a scăpa de hiperglicemie, femeia a ținut o dietă săracă în grăsimi crude, vegetariană, aceasta constând în fructe și legume proaspete, câteva nuci și semințe.

Numai că, odată cu scăderea glicemiei, femeia și-a pierdut și pigmenții irisurilor ei. După consultarea unui iridolog, acesta i-a spus că atunci când avem o toxicitate mare în corp, iar organismul nostru și organele nu mai funcționează la parametrii normali, toxicitatea se acumulează în ochii noștri.

Kristina Carillo-Bucaram a mai declarat: “Cu cât devenim mai curați, cu atât ochii noștri devin mai curați. Consum numai alimente raw și permit corpului meu să se curațe în mod natural”. Treptat, după ce 8 ani a mâncat doar alimente crude, ochii ei și-au schimbat culoarea.

Ochii nu sunt doar fereastra sufletului nostru, dar, de asemenea, ei sunt și o fereastră a ceea ce se întâmplă în interiorul nostru. Culoarea și claritatea ochilor noștri este o reflectare directă a modului în care corpul nostru este curat pe interior.

Dr. Robert Morse, un specialist în detoxifiere, iridologist (are o rată de vindecare de 85%, tratând peste 250.000 de pacienți), a făcut o serie de videoclipuri în care prezintă modul în care dietele pot schimba culoarea ochilor. Mai multe informații găsiți în clipul acesta, în care dr. Robert Morse indică spre un punct din irisul unei femei cu ajutorul unui stilou cu laser și ne informează ce spune acela despre uterul ei – se pare că femeia are nevoie să-și întărească pereții vaginali.

map2-omofon

Pare incredibil, însă prin intermediul ochilor chiar putem afla dacă avem probleme de sănătate.

Există o hartă a irisului, în care culorile dezvăluie condițiile fiziologice, riscurile pentru sănătate, punctele forte ale diferitelor organe. De exemplu, o culoare gălbuie în jurul pupilei indică valoarea toxicității corpului: cu cât este mai puțin galben, cu atât toxicitatea este mai mică.

Kristina Carillo-Bucaram a dezvăluit și care sunt câteva din alimentele care ne pot ajuta la schimbarea culorii ochilor și la obținerea unei vederi mai clare: spanacul; ceaiul de mușețel; uleiul de măsline; ceapa; nucile; ghimbirul.

De asemenea, această schimbare nu se produce de pe o zi pe alta. E un proces care poate dura mai mulți ani. În plus, indiferent de alegerile pe care le facem în ceea ce privește regimul alimentar, este important să avem un stil de viață sănătos, în care să includem exercițiile fizice, dar și o atitudine pozitivă.

Sursa viatasisanatate.com


Scrie un comentariu

trimite