Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ucigaşul lui Marian Cozma a fost eliberat din închisoare. Criminalul a dat petrecere

Unul dintre ucigașii lui Marian Cozma a fost eliberat în secret cu patru ani înainte de termen. Sztojka Ivan a dat petrecere joia trecută, pe 19 iulie, după ce a părăsit, în secret pușcăria de la Szombathely.

Ucigaşul lui Marian Cozma a fost eliberat din închisoare. Criminalul a dat petrecere
Comentează 0

Chiar dacă nu el a fost cel care l-a înjunghiat pe Marian Cozma, Sztojka a avut un rol important în moartea handbalistului, fiind cel care a declanșat scandalul. Potrivit libertatea.ro, care îi citează pe avocaţii maghiarului, Sztokja, care a trecut pe la pușcăriile din Sopronkőhida, Baracska și Szombathely, "a muncit în inchisoare și a studiat, obdținând o diplomă în psihologie. despre psihicul uman".

Marian Cozma, care juca atunci la Veszprem, a fost ucis în localul Patriota, din Veszprem, pe 8 februarie 2009, după o altercație cu o bandă de ţigani maghiari.

Raffael Sandor şi Nemeth Gyozo au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă în primă instanţă, în iunie 2011, iar Sztojka Ivan a primit 20 de ani de închisoare. Au făcut apel, iar pedepsele cu închisoare pe viaţă au fost reduse la 18 ani, iar cea de 20 a fost redusă la opt. Curtea Supremă de Justiţie din Ungaria a majorat în octombrie 2012 pedeapsa lui Ivan Sztojka, de la opt la 13 ani de închisoare. Ulterior, pedeapsa a fost redusă la 9 ani, din care a făcut cinci.


Sursa: rtv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite