Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UAV prezenta la Sevillia

UAV prezenta la Sevillia
Comentează 0

În perioada 12-15 septembrie 2017, prof.univ.dr. Ramona Lile – rector, si conf.univ.dr. Teodor Cilan  - prorector de la Universitatea ”Aurel Vlaicu” din Arad participă la Sevilla, la Conferința și Expoziția EAIE (European Association for International Education), marcând, astfel, debutul suitei de evenimente europene în domeniul educațional pe teritoriul spaniol.

            Cu acest prilej,  va fi prezentat proiectul Study in Romania, program care reuneşte ofertele educaţionale a celor 20 de centre universitare românești participante. Evenimentul de la Sevilla se înscrie în linia acţiunilor organizate de către Ambasada României în Regatul Spaniei  și Consiliul Național al Rectorilor din România în vederea promovării sistemului educaţional românesc.

Agenda reuniunii se  concentrează pe următoarele teme de interes: situația tinerilor români din Spania în ceea ce privește studiile universitare, necesitatea adaptării ofertei de studii a universităților românești, importanţa programelor de studii în limba română/spaniolă în parteneriat cu universități spaniole, relaționarea cu mediul de afaceri din Spania/Andaluzia.

Conferința și Expoziția Anuală EAIE va reuni peste 250 de expozanți și peste 10.000 de participanți din 95 de țări, reprezentând cea mai importantă reuniune din Europa în domeniul internaționalizării educației și a doua la nivel global.

 

 

 


Scrie un comentariu

trimite