Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Turneu de handbal juniori III la Arad! HC Beldiman e gazda: "Reînnodăm o tradiţie"

Turneu de handbal juniori III la Arad! HC Beldiman e gazda:
Comentează 0

Se fac ceva ani de când Aradului nu a mai avut o echipă de handbal-juniori care să facă faţă Campionatului Naţional. În acest sezon al juniorilor III proaspăt formata echipă a celor de la HC Beldiman a reuşit, până acum, 4 succese în seria din care face parte, şi băieţii lui George Beldiman, sprijinit de Adriana Beldiman, îşi doresc mai mult. 

Tânăra grupare a celor doi soţi trece acum şi la un alt nivel, va organiza turneul al II-lea al stagiunii. Este vorba despre 4 runde, care se adaugă celor din tur, plus alte 4 din primul turneu de la Reşiţa. Astfel, din 1 şi până în 4 februarie, în Polivalentă se joacă meciuri din cadrul grupei G, una dominată de SCM Timişoara, urmată de CSM Şcolar Reşiţa, CSŞ Hunedoara, LPS Banatul Timişoara, CSŞ Lugoj, Şc. Gen. 7 Timişoara, HC Beldiman, ACS Unirea Sîntana şi Unirea Sânnicolau Mare. La Arad, HC Beldiman va înfrunta grupările din Reşiţa, Sînnicolau Mare, Lugoj şi pe LPS Timişoara, iar în cazul unor rezultate pozitive băieţii lui George Beldiman pot urca până pe locul 5 al clasamentului. După care vine returul...

"După mulţi ani în care Aradul a lipsit pe parte organizatorică la nivel de juniori HC Beldiman a reuşit să aducă un astfel de turneu la Arad, şi reînnoade tradiţia. Ca rezultate, nu mă gândesc să dau pronosticuri, nu vreau să pun presiune pe băieţi, dar mi-aş dori să practicăm un handbal plăcut, să să continuăm să creştem de la meci la meci", spune George Beldiman.

Cu programul complet al evenimentului vom reveni când acesta va fi finalizat.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite