Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Patru bărbați dați în urmărire de autorități, prinși în Nădlac

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat, în ultimele 48 de ore, patru persoane, trei cetăţeni români şi un maghiar, care figurau în bazele de date ca fiind urmăriţi general, respectiv internaţional.

Patru bărbați dați în urmărire de autorități, prinși în Nădlac
Comentează 0

În Vama Nădlac, au fost prinși doi cetăţeni români şi un cetăţean maghiar, urmăriţi general. Ei au între 26 şi 41 de ani, iar pe numele lor erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbaţii erau căutaţi de autorităţile române pentru contrabandă, trafic de minori în formă continuată şi înşelăciune.

De asemenea, în Vama Nădlac II, pe autostradă, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind pe ruta România - Germania cu un mijloc de transport internaţional, cetăţeanul român Daniel A., în vârstă de 42 de ani. Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat european de arestare, acesta având de executat 4 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Persoanele în cauză au fost predate unor echipe operative din cadrul I.P.J Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite