Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trei accesorii demne de o ținută de eveniment

De-a lungul timpului suntem partasi la o serie de evenimente care mai de care mai importante si unde se preteaza desigur sa abordam tinute care mai de care mai elegante si mai interesante.

Trei accesorii demne de o ținută de eveniment
Comentează 0

Mai mult decat atat, pentru a putea straluci in adevaratul sens al cuvantului este totodata necesar sa apelam la cele mai interesante accesorii si desigur sa nu uitam de atitudine. In cea mai mare majoritate, evenimentele se petrec in timpul serii, astfel ca alegerea ideala din punct de vedere vestimentar in contextul dat este o tinuta de seara. O tinuta impecabila presupune mai mult decat alegerea unor piese vestimentare, astfel ca este necesar sa acordam o atentie deosebita si accesoriilor pe care le vom purta.

Tuturor ne place sa stralucim si sa atragem priviri atunci cand participam la evenimente, astfel ca in acest sens avem nevoie de tinute impecabile, accesorizate intr-un mod cat se poate de inedit. O alegere nepotrivita in ceea ce priveste accesoriile ne poate compromite intreaga tinuta, lucru care cu siguranta nu va ramane neobservat de catre cei din jur. O pereche de pantofi de dama, o geanta cu un design special, dar si cateva bijuterii alese corespunzator ne pot ajuta sa construim o tinuta de eveniment care va atrage orice privire.

 

Iata asadar 3 accesorii demne de o tinuta de eveniment carora ar trebui sa le acorzi o atentie mai deosebita.

 

Pantofii cu toc, accesoriul cheie al unei tinute impecabile.

Pantofii cu toc au reprezentat dintotdeauna un simbol al elegantei si al delicatetii feminine, fapt pentru care acestia sunt de nelipsit atunci cand vorbi mdespre tinute cu adevarat spectaculoase si extravagante. Opteaza pentru o pereche de pantofi cu toc care te fac sa te simti cat mai confortabil avand in vedere ca va fi necesar sa ii porti pe durata intregului eveniment. Mai mult decat atat, ia in cacul ca perechea de pantofi pe care o alegi sa se regaseasca intr-un contrast cat mai potrivit cu restul pieselor vestimentare pentru care optezi.

 

Gentile de seara, un accesoriu de baza al tinutelor de eveniment.

Se spune ca gentile sunt cele mai bune prietene ale femeilor, fapt pentru care sunt foarte rare situatiile in care parasim locuinta fara a lua cu noi geanta preferata. Gentile sunt niste accesorii foarte practice avand in vedere ca pe langa aportul lor estetic deosebit, acestea ne permit sa depozitam in interiorul lor numeroase obiecte indispensabile. Gentile de seara au in general dimensiuni mult mai reduse, astfel ca de aceasta data va trebui sa incercam sa ne limitam la cateva produse. Alege o geanta de seara  cu un design unic si care sa se potriveasca din punct de vedere cromatic cu tinuta ta. Cu siguranta nu vei da niciodata gres cu o astfel de geanta daca esti atenta la detalii.

 

Bijuteriile, accesorii care iti finiseaza tinuta.

Un inel supradimensionat, o pereche de cercei cu pietricele semiptretioase, precum si un colier, ne pot ajuta sa schimbam in totalitate modul in care ne percep cei din jur. Bijuteriile sunt foarte simplu de asortat, insa este foarte important sa nu exageram cu varietatea de culori sau cu numarul de bijuterii la care apelam.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite