Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

TRAGEDIE | Un tânăr aflat pe o macara a murit după ce brațul utilajului a atins cablurile de curent

Polițiștii arădeni au început o anchetă pentru ucidere din culpă după ce un bărbat de 33 de ani a murit electrocutat în timp ce ajuta șoferul unui distribuitor de materiale de construcții să descarce țigle, dar brațul macaralei a atins accidental liniile de medie tensiune.

TRAGEDIE | Un tânăr aflat pe o macara a murit după ce brațul utilajului a atins cablurile de curent
Comentează 0

Tragedia a avut loc într-o zonă rezidențială nouă din Vladimirescu. Conform unor localnici, un bărbat în vârstă de 33 de ani, prieten al proprietarilor unei case aflate în construcție, ajuta la descărcarea unor țigle comandate de la un distribuitor de materiale de construcții. Șoferul magazinului a venit neînsoțit și l-a rugat pe tânăr să-l ajute. Acesta din urmă s-a urcat pe platforma automacaralei pentru a agăța frânghiile de suportul din lemn pe care erau așezate țiglele.

Șoferul parcase sub liniile de medie tensiune de pe stradă, iar brațul macaralei le-a atins la ridicare. Tânărul, aflat pe platforma utilajului și care atingea cu mâna brațul metalic, a fost electrocutat.

”A venit un echipaj SMURD și l-a resuscitat, dar în timpul transportului către spital a murit”, a povestit un vecin al familiei la care lucrase victima.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Arad, Lorena Radu, a declarat, duminică, că în acest caz se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

Tânărul care a decedat - Florin Alexandroni - era cunoscut în Arad pentru că de câțiva ani distribuia în zona centrală a orașului materiale publicitare.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite