Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Traficantă de persoane căutată în toată Europa, prinsă în tren la Curtici cu acte false

O româncă pe numele căreia autoritățile italiene au emis mandat european de arestare pentru trafic de persoane a fost prinsă în Vama Curtici, într-un tren care ieșea din țară, ea având asupra sa documente de identitate false.

Traficantă de persoane căutată în toată Europa, prinsă în tren la Curtici cu acte false
Comentează 0

Poliţiştii de frontieră arădeni au prins o româncă dată în urmărire europeană de către autoritățile italiene, fiind suspectată de trafic de persoane.

Femeia a fost prinsă în Vama Curtici, la ieșirea din țară, într-un tren internațional care circulă pe ruta Brașov-Budapesta. Femeia a prezentat o carte de identitate din care reieșea că este cetățean italian, însă polițiștii de frontieră au constatat că documentul este fals, motiv pentru care suspecta a fost condusă la sediu pentru cercetări.

”În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că persoana în cauză este cetățean roman și se numește  Florina M., în vârstă de 39 de ani, din județul Dâmboviţa. Femeia figura în bazele de date ca fiind căutată de autoritățile italiene, pe numele acesteia fiind emis un mandat european de arestare”, precizează un comunicat de presă remis, joi, de Poliția de Frontieră Arad.

Autorităile de frontieră au întocmit acte de urmărire penală pe numele femeii, pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, fals privind identitatea şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Judecătorii urmează să se pronunțe privind predarea acesteia către autoritățile italiene pentru cercetări în cazul de trafic de persoane.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite