Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trafic aerian în condiţii de iarnă pe aeroporturile din Capitală. Se pot înregistra întârzieri la decolare

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu ninsoare abundentă, informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Trafic aerian în condiţii de iarnă pe aeroporturile din Capitală. Se pot înregistra întârzieri la decolare
Comentează 0

Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. Se aterizează şi se decolează în deplină siguranţă. Unele zboruri înregistreză întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime şi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea operaţiunilor aeriene.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

Niciun avion nu a putut decola, miercuri dimineaţă, de pe Aeroportul Henri Coandă, timp de două ore jumătate, din cauza ninsorii extrem de puternice. În prezent, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu ninsoare şi vânt în rafale, care transportă zăpada la sol, a transmis Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Sursa romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite