Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tradiția și bunul gust se întâlnesc în Atrium

România este o țară bogată în tradiții și obiceiuri. Acest lucru nu poate fi contestat. Frumusețea și bogăția acestor tradiții este reflectată și în obiectele realizate de meșteșugarii români. Putem vedea această bogăție și creativitate tradițională în fiecare produs, fie că vorbim despre vase de lut, unelte din cioplite în lemn, țesături colorate făcute la război sau pur și simplu de rețetele tradiționale de bucate.

Tradiția și bunul gust se întâlnesc în Atrium
Comentează 0

Dar există și o generație nouă de meșteșugari, pe care îi numim producători artizanali, care deși și-au diversificat gama de produse modul de manufacturare se folosesc de aceeași pasiune pentru tot ce este românesc în realizarea produselor lor.

Atrium Mall invită arădenii, în perioada 11-16 septembrie la Târgul de Toamnă care strânge sub acoperișul mall-ului zeci de producători locali și regionali veniți să expună sute de produse tradiționale românești, alături de bucate gustoase, naturale și obiecte decorative. Târgul va fi deschis zi de zi de la 10 dimineața, până la 10 seara.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite