Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

TOP 3 combinaţii de zodii care NU trebuie să se căsătorească niciodată. Află dacă eşti printre ele!

Cu siguranță ați încercat măcar o dată să aflați cât de mult vă potriviți cu persoana pe care o simpatizați prin intermediul zodiilor sub care v-ați născut.  În cazul în care căutarea nu a dat rezultatul dorit, sau pur și simplu a reușit să vă bage și mai mult în ceață, ei bine, noi vă putem spune care sunt cele 3 combinații de zodii de care trebuie să vă feriți dacă doriți să aveți o relație fericită cu partenerul.

TOP 3 combinaţii de zodii care NU trebuie să se căsătorească niciodată. Află dacă eşti printre ele!
Comentează 0

1. Berbec şi Taur: Persoanele născute sub semnul Berbecului sunt foarte încăpăţânate. Şi Taurii sunt de incredibil de încăpăţânaţi, iar aceasta este calea cea mai sigură către dezastru.

2. Fecioară şi Gemeni: Fecioara este foarte organizată, iar Gemenii sunt foarte imprevizibili. Acest dezechilibru în abordarea faţă de viaţă poate genera probleme.

3. Scorpion şi Berbec: Scorpionii şi Berbecii au o relaţie incredibil de explozivă, întrucât sunt foarte asemănători.

Fiecare zodie are defectele si atuurile sale, insa daca vrei sa stii ce fel de barbat ai langa tine, iti recomandam afli sub ce semn astral s-a nascut.

BERBEC – Barbatul Berbec are un deficit de atentia si nu se poate concentra la mai multe lucruri in acelasi timp. Pentru ca ii place aventura, este mereu in cautarea de cuceriri noi. Este un macho din fiecare punct de vedere si are foarte multe nevoi sexuale.

TAUR – Barbatul Taur este materialist si risipeste foarte mult. Nu este deloc flexibil si uneori poate discrimina. Are o mandrie a lui si o incapatanre pe care nu le poti schimba, orice ai face.

GEMENI – Barbatul Gemeni este cerbral si gandeste prea mult asupra unei situatii. Cand analizeaza, se pierde in detalii. In plus, este mereu in cautarea experientelor noi, asa ca poate deveni infidel. In secret, este un maniac al controlului.

RAC – Starea de spirit a barbatului Rac este extrem de schimbatoare, asa ca nu stii niciodata la ce sa te astepti de la el. Se agata de prea multe lucruri in viata lui, asa ca ar putea sa nu plece niciodata de langa parinti. In plus, adora atentia si vrea sa-i fie oferita mereu.

LEU – Barbatul Leu este centrul sistemului sau de prieteni si de valori si crede ca intreaga planeta graviteaza in jurul sau. Nu stie niciodata sa aiba grija de bani. In plus, in timp ce te rasfata pe tine, ar putea pune ochii pe mai multe femei.

FECIOARA – Se pierde intotdeauna in detalii si acorda foarte mare importanta lucrurilor care nu merita. Starea ta de spirit i se schimba in mod constant. Isi da cu parerea chiar si atunci cand nu i se cere.

BALANTA – Nu este niciodata pregatit de casatorie, chiar si dupa multi ani de relatie. Vanitatea lui atinge cote alarmante, asa ca pregateste-te pentruc e este mai rau. Cateodata, nu este sincer cu tine, asa ca testeaza-l des.

SCORPION – Starea sa de spirit este mereu schimbatoare. Intr-o zi este pasional si iubitor si in alta zi nici nu te baga in seama. Ii place sa controleze lucrurile pana in cel mai mic detaliu. Cea mai importanta persoana din viata lui este mama sa, asa ca nu ai cum sa concurezi cu ea.

SAGETATOR – Ii place sa-si dea cu parerea chiar si atunci cand nu este nevoie si poate fi o persoana plata, care sa nu iti spuna nimic. Este mereu in cautare de cuceriri, insa niciodata nu ii convine nimic.

CAPRICORN – Te poate lasa singura de multe ori, dorindu-ti din ce in ce mai mult. Poate fi un „om de pestera”. Nu este deloc romantic si prefera iesirile cu prietenii. Are fetisuri ciudate care ar putea sa nu fie deloc pe placul lui.

VARSATOR – Nu poate fi niciodata serios si nu te poti baza pe el. In plus, ii ia prea mult timp sa treaca la pasul urmator intr-o relatie, preferand zona prieteniei. Este un rebel fara cauza.

PESTI – Este un barbat sensibil,insa este mult prea fragil. Fiecare nuanta din vocea ta il afecteaza. Stie sa te evite de fiecare data si are ceva de ascuns intotdeauna.

Sursa girly.ro


Scrie un comentariu

trimite