Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tinerii Social Democrați - postacii de serviciu împotriva justiției!

Ce putem constata de când acest guvern PSD s-a instalat la putere că românii nemulțumiți, din toată țara au ieșit în stradă pentru a manifesta democratic, pentru a-și exprima public nemulțumirile legate de legile justiției, unele făcute noaptea. Din păcate cei care vor să-i apere pe acei politicieni corupți care se află din nefericire în fruntea țării și recurg la metode deloc „ortodoxe”.

Tinerii Social Democrați - postacii de serviciu împotriva justiției!
Comentează 0

Sunt români care ignoră ideea de protest de stradă şi pentru că sunt unii care pun la îndoială diferite aspecte legate de proteste. Ce ar trebui să facă acei români care sunt nemulțumiți de jaful banului public de către guvernanții PSD? Ar trebui să stea în casă și să rabde? NU! Trebuie să ia atitudine, să reacționeze, dacă nu cu proteste de stradă atunci prin alte mijloace inclusiv prin rețelele de socializare, mijloace la îndemâna tutror și o modalitate de a împărtăși informația în timp rapid.

Am întâlnit o serie de reacții pe rețelele de socializare unde tot mai mulți români își îndemnau prietenii, colegii sau rudele să protesteze prin orice mijloace, dar cea mai bună modalitate rămâne ieșitul in stradă.

Din nefericire am văzut cum postacii plătiți de PSD se mobilizează pentru a contracara mobilizările și postările celor ce vor să îndemne la proteste împotriva modului de a guverna și emite legi care să-I apere pe hoți și pe corupți. Am intrat în posesia unor mesaje care dovedesc clar până unde poate merge mârșăvia acestor postaci ai corupților și hoților din PSD. Din păcate există o vorbă „Ce naște din pisică, șoarece mănîncă!”

După acel discurs în care ministrul justiției s-a compromis în ultimul hal, dovedind că Dragnea, șeful lui direct a găsit omul potrivit care să ceară revocarea din funcție a procurorului șef DNA, Laura Codruța Kovesi și în cel mai scurt timp să fie instalat la cârma DNA o marionetă a PSD care să-i scape pe toți corupții PSD în frunte cu președintele lor Liviu Dragnea.

În acest moment ordinul dat postacilor de serviciu, de greii PSD-ului  este să eclipseze prin orice mijloace postările românilor care s-au săturat de această clică a PSD-ului atât de nocivă acestei țări, de aceea am dorit să vă arătăm aceste mesaje.

Lazăr Pană

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite