Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Te-ai gândit la o bucătărie cu un șemineu? Află la cine să apelezi

Bucătăria este un spațiu foarte important din orice apartament însă, de cele mai multe ori dimensiunile acesteia sunt mult mai mici decât ne-am dori. Felul în care ne amenajăm bucătăria este foarte important, deoarece va trebui să ofere o bună funcționalitate și un confort sporit fără însă a neglija designul. Apartamentele sunt încălzite cel mai adesea cu centrale pe gaz care de obicei sunt instalate în bucătărie. Nu-i așa că nu ți se pare deloc estetic? Ce ai zice de o încălzire cu șemineu, iar șemineul să fie montat în bucătărie?

Te-ai gândit la o bucătărie cu un șemineu? Află la cine să apelezi
Comentează 1

Centralele pe gaz au dimensiuni destul de mari și nu sunt foarte elegante, astfel că vor influența în mod negativ decorul din bucătărie. Dar când ai ales să montezi un semineu totul se schimbă. Chiar dacă discuția despre șemineu te duce cu gândul la unul masiv, dintr-o cabană de la munte, în fața căruia tronează o blană naturală și un fotoliu acoperit de o pătură, există mult mai multe modele care să bifeze toate stilurile unei locuințe. Dacă plănuiești să integrezi unul în casa ta, ai de unde alege.

Sfatul nostru ar fi să apelezi la o firmă specializată care să te ajute să iei cele mai bune și de calitate decizii. De exemplu poți alege un focar de șemineu de fontă cu toate cele 4 laturi din sticlă. Focarul se amplasează în mijlocul încăperii, conceput pentru construcția șemineelor cu un design exclusivist. Astfel, se poate vedea flacăra din șemineu de pe oricare dintre laturi. Astfel de modele de focarul sunt echipate cu sticlă ceramică rezistentă la temperaturi ridicate de până la 800° C.

Opritorul de lemne decorativ ajută la menținerea curățeniei și protejează împotriva căderii lemnelor și a cenușei. Atfel de focare pe care le găsiți la Șeminee Sibiu au o durată mare de viață – pereții unui focar cu 4 laturi din sticlă sunt realizați din fontă refractară de înaltă calitate din clasa 200 și o grosime mare de minim 8mm. Este echipat cu clapetă de control a tirajului pentru a impiedica solicitarea la maxim a focarului și pentru a obține un consum cât mai scăzut de lemne.

Aceste focare au mânerul de deschidere a ușii cu posibilitatea de a fi detașat în timpul arderii pentru a reduce riscul de arsuri în momentul utilizării. Cenușa rezultată în urma arderii lemnului se va aduna în cenușarul (tava) amplasat sub gratar pentu o îndepărtare ușoara a acesteia. Depunerile de funingine sunt reduse cu ajutorul sistemul de curățare a sticlei (perdea de aer).

Îți imaginezi deja cam cum ar arăta un șemineu la tine în bucătărie? Îți va plăcea să stai tot mai mult în bucătărie de acum! Mai rămâne să contactezi echipa de specialiști care garantează pentru calitatea șemineelor pe care le produc și le montează.

Echipa Seminee Sibiu vă va ghida în procesul decizional și de selecție, astfel încât șemineul ales să va ofere nu doar funcționalitate, dar și designul pe care îl căutați. De la şeminee pe lemne, clasice sau moderne, la termosemineu care se poate conecta la sistemul de încălzire al casei, la sobe pe lemne, focare șemineu, uşi de şemineu, plăci silicat de calciu profesionale pentru construirea unui șemineu de calitate, cos fum și multe alte accesorii. Pe toate le găsești la Șeminee Sibiu – partenerul tău pentru șeminee de calitate!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite