Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tânăra înfometată aproape de moarte de bunicii ei rupe tăcerea: "Încă 10 minute şi mureai!"

Supravieţuitoare a unui abuz fizic greu de imaginat chiar din partea bunicilor săi, o tânără din Japonia a decis să ia aparatul foto, să se aşeze în faţa oglinzii şi să-şi pozeze trupul în cele mai mici detalii. Atenţie, imaginile sunt extrem de şocante şi vă pot afecta emoţional!

Tânăra înfometată aproape de moarte de bunicii ei rupe tăcerea:
Comentează 0

După ani de chin, a ajuns să cântărească doar 17 kg. Tânăra a fost supusă unor abuzuri fizice de neimaginat chiar de către bunicii săi. 

Într-o serie de postari pe o reţea de socializare, tânăra a făcut publice imagini halucinante cu trupul său gol, ajuns piele şi os. Tânăra a scris, în dreptul fotografiilor care fac şi cea mai rece inimă să tresalte, că bunicii săi o băteau crunt ori de câte ori o prindeau mâncând. Aceasta a povestit chinurile groaznice prin care trecea zi de zi, ceas de ceas: în momentul în care o vedeau cu mâncare în gură, bunicii săi o forţau să verse, apoi o loveau. Abuzurile au durat ani de zile.

Fotografiile au fost făcute acum 10 ani, cu doar câteva zile înainte de a fi internată de urgenţă. "Am făcut publice aceste imagini pentru a-i încuraja pe cei care sunt într-o situaţie asemănătoare să ia atitudine şi să demaşte abuzurile. Trebuie să ceară ajutor! Nu sunt singuri!", a spus tânăra.

Când a ajuns la spital, medicii care au internat-o i-au spus: "Încă 10 minute şi ai fi fost moartă!"

În prezent, tânăra se luptă cu organismul grav afectat de bătăi şi înfometare. Din fericire, aceasta a început să ia în greutate. În ciuda chinurilor la care a fost supusă, aceasta a refuzat să dea detalii cu privire la identitatea bunicilor abuzivi. Mai mult, tânăra nu a dorit să spună nici măcar dacă aceştia au fost pedepsiţi cumva de autorităţile care i-au preluat cazul.

Sursa

Galerie foto (3)


Scrie un comentariu

trimite