Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tânăra de 27 de ani din Iaşi care a căzut de la etajul 5 s-ar fi SINUCIS. Motivul, CUTREMURĂTOR!

Poliţiştii avansează ipoteza unei sinucideri în cazul fetei care a căzut de la etajul V dintr-un bloc din Iaşi. Tânăra absolventă de Medicină Dentară ar fi trecut printr-o depresie pentru că nu îşi găsea un loc de muncă.

Tânăra de 27 de ani din Iaşi care a căzut de la etajul 5 s-ar fi SINUCIS. Motivul, CUTREMURĂTOR!
Comentează 0

Tragedie în cartierul CUG, unde o tânără de 27 de ani a căzut de la etajul cinci al unui bloc-turn. Nenorocirea a avut loc ieri după amiază, în jurul orei 15.30. Mai mulţi locatari care locuiesc în vecinătatea blocului 1005 au auzit un strigăt şi apoi o bubuitură. Când s-au apropiat, au văzut o tânără îmbrăcată în pijamale, care sângera puternic, şi au sunat la numărul 112. De asemenea, un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului şi a început cercetările. O tânără care locuieşte în zonă a povestit clipele tragice.

„Este vorba de blocul cu gang, care avea brutăria la parter. Am auzit un ţipăt şi o bufnitură puternică. Când s-a dus tata la ea, deja nu mai mişca. A sunat la poliţie. S-a aruncat de la etajul cinci, iar după ea a ţipat prietenul ei, de la balcon. Mama ei a aflat, a venit imediat după, am crezut că-şi pierde minţile“, a spus o tânără, conform Ziarul de Iaşi. 
 


Scrie un comentariu

trimite