Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sute de amenzi, în valoare de peste 100.000 de lei, de la Poliția Locală. Șoferii, cei mai vizați

Amenzile de la polițiștii locali au curs, în luna decembrie, iar printre cei vizați au fost șoferii care au staționat în locuri interzise, dar și cerșetorii sau cei care consumă alcool pe stradă.

Sute de amenzi, în valoare de peste 100.000 de lei, de la Poliția Locală. Șoferii, cei mai vizați
Comentează 0

Conform unei statistici prezentate de Poliția Locală, în luna decembrie au fost aplicate 372 de amenzi, în sumă totală de 106.425 lei.

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţie pe Drumurile Publice au avut cel mai mult de lucru. Ei au dat 243 de amenzi, în valoare totală de 62.625 lei, cele mai multe, respectiv 202, pentru staţionare în locuri nepermise. Alți 40 de șoferi au fost sancționați pentru nerespectarea indicatoarelor de acces interzis.

Și poliţiştii locali din cadrul Serviciului Ordine şi Linişte Publică au avut mult de lucru. Ei au aplicat 64 de amenzi, în sumă totală de 8.800 lei. Cercetorii au fost în colimatorul polițiștilor, iar 40 dintre aceștia au fost amendați, în timp de 21 de persoane au fost sancționate pentru că au consumat alcool pe stradă. Totodată, doi arădeni au fost amendați cu câte 150 de lei pentru că au fumat în spații publice închise.

De asemenea, Biroul Activitate şi Control Comercial a aplicat 60 de amenzi (23.000 de lei), majoritatea pentru abateri de la prevederile HCLM 9/2011, privind Regulamentul de desfăşurare a activităţilor comerciale în municipiu

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite