Vremea Romania, Arad 20°C

Stiri Arad

Străzile Aradului s-ar putea umple de gunoaie, de săptămâna viitoare

Prelungirea contractului dintre municipalitate și Polaris nu a trecut de votul consilierilor locali, vineri, din cauză că PSD s-a abținut de la vot. Acest lucru ar putea avea consecințe neplăcute pentru arădeni, pentru că luni expiră vechiul contract.

Străzile Aradului s-ar putea umple de gunoaie, de săptămâna viitoare
Comentează 0

Primăria a propus prelungia contractului de servicii cu operatorul de salubritate, dar prea puțini consilieri locali au aprobat acest lucru. PSD s-a abținut de la vot, iar proiectul nu a trecut. Ceea ce însemană că, de marți, operatorul nu va putea colecta gunoaiele din oraș.

În urma situației grave, Primăria Arad a transmis un comunicat de presă, în care arată că se caută soluții de urgență.

”Urmare a situației create în această dimineață prin neaprobarea în Consiliul Local Municipal a măsurilor de asigurare a continuității serviciilor publice de colectare a deșeurilor menajere, respectiv încetarea acestui serviciu începând din 1 noiembrie, a fost convocat Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență. Prelungirea excepțională a serviciilor actualului operator de salubritate menajeră din municipiul Arad avea nevoie de votul a 16 consilieri locali pentru a fi aprobată, dar a obținut numai 14 voturi favorabile (reprezentanții PNL, UDMR și consilierul independent Marin Lupaș), ceilalți 6 consilieri prezenți la ședință (reprezenanții PSD) s-au abținut de la vot”, precizează Primăria.

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite

Inchide