Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Strângere de fonduri pentru elevii școlii speciale “Sfânta Maria”

Strângere de fonduri pentru elevii școlii speciale “Sfânta Maria”
Comentează 0

Mai mulți voluntari străini au organizat în Parcul Europa un eveniment de strângere de fonduri dedicat copiilor dar și părinților acestora.

Copiii participanți au avut de ales între pictură pe față și diferite jocuri cum ar fi: twister, jocuri cu mingea, concursuri de sărit cu sacul sau jocuri cu coarda. Pe lângă pictura pe fată, activitatea cu cel mai mare succes a fost creerea diferitelor obiecte și animale din baloane. 

“Mă bucur că se întâmpla astfel de evenimente în orașul nostru. Felicit inițiativa voluntarilor de a strânge bani pentru acești copii. O fac într-un mod prin care copiii participă activ la colectarea banilor dar se și distrează în același timp.”, a declarat Bogdan, unul dintre părinții care a participat împreună cu copilul său. 

Acest eveniment a fost cel de-al doilea de acest gen din Campania de strângere de fonduri pentru elevii Școlii Speciale “Sfânta Maria”. Pe lângă activitățile distractive, voluntarii au dorit să atragă atenția și cu privire la dificultățile cu care se confruntă  o parte a elevilor acestei școli. Primul eveniment de acest gen s-a desfășurat la începutul lunii iunie iar cu banii strânși în urma celor două evenimente se va organiza o excursie la Grădina Zoologică din Oradea și se vor achiziționa ochelari pentru acei copii cu probleme severe de vedere. 

Voluntarii sunt găzduiti de către Asociația Ofensiva Tinerilor, în cadrul proiectului “Erasmus for Visually Impared Persons”, finanțat de către Comisia Europeană prin Programul Erasmus+. Aceștia au transmis mulțumirile lor sincere tuturor participanților la aceste două evenimente pentru bunăvoința de care au dat dovadă și nu în ultimul rând pentru interesul arătat în a da o mână de ajutor acestor copii. 

Galerie foto (5)


Scrie un comentariu

trimite