Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Stoeneasca a decis ca mesajul premierului să nu fie transmis în școli. Oare Dragnea regretă numirea?

Pe 11 septembrie elevii din întreaga țară au început cursurile. Sărbătoare și în școlile arădene, unde copii  au pășit în noul an școlar.

Stoeneasca a decis ca mesajul premierului să nu fie transmis în școli. Oare Dragnea regretă numirea?
Comentează 2

Așa cum era normal la festivitățile de deschidere au fost prezente și o serie de funcționari ai autorităților locale și bineînțeles și reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Arad în frunte cu mai marea inspectoare generală Anca Stoenescu, numită de Fifor. Nimic ieșit din comun până aici dar doamna Stoenescu văzută cu sacii în căruță a cam uitat de îndatoririle pe care le are, din această postură. În deschidere la toate școlile din țară s-a citit mesajul premierului Tudose dar se pare că actuala inspectoare generală Stoenescu a omis intenționat  să facă acest lucru. La fel a omis să dea mâna cu fosrtul inspector general, Claudius Mladin. Este destul de stânjenitor să dai încă o dată dovada că nu ești în stare să conduci o astfel de instituție, că este o pălărie prea mare pentru tine, iar cu gestul făcut dă dovada că nu respectă întru totul nici directivele partidului.

Dar cum incompetența, indolența și incapabilitatea sunt lucruri cu care PSD-ul se mândrește nu trebuie să ne mai mire nimic. Îngrijorător este faptul că astfel de oameni, gen Anca Stoenescu sunt numiți la comandă politică în funcții de conducere. Meritocrația în sânul social democraților este un cuvânt care nu există și nu se folosește deloc.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite