Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sportul arădean văzut de tinerii politicieni

Uffff...au trecut deja 3 ani de la prima emisie a postului de Radio Joy Fm. Emisiunea ” Repriza de sport” are cam aceeași vârstă.
Vineri , adică mâine, sărbătorim, iar eu voi avea invitați speciali.

Sportul arădean văzut de tinerii politicieni
Comentează 0

De destinele țării noastre se ocupă în acest moment reprezentanți ai unei ” culori ” politice, dar o altă putere politică este deocamdată în opoziție. Se dorește de fiecare ca viața noastră să fie mai bună.

Pe noi, la ”Repriza de sport” ne interesează ideile, proiectele, măsurile care se iau și se vor lua ca viața sportivă de la noi din țară și din Arad, să schimbe în bine tot ceea ce se leagă de sport.

Am invitat pentru mâine pe doi reprezentanți ai celor două clase politice, PNL și PSD, dar din organizațiile de tineret....pentru că simt mai bine și se vor putea implica mai serios în viitorul sportului arădean.

Așadar, mâine în holul Atrium Mall, de la ora 13,05,împreună cu Glad Varga, președintele Organizației de Tineret PNL a județului Arad și cu Maria Gace, vicepreședinte al Organizației de Tineret PSD Arad vom încerca să dezbatem, fără să intrăm în dispute politice, trecutul , prezentul și viitorul sportului arădean.

”Uffff”-ul de la începutul postării e scos gândindu-mă la dificila, delicata , dar frumoasa emisiune ce mă așteaptă.

Vă așteptăm la Atrium Mall !

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite