Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Spectacol, graţie, eleganţă şi surprize la Gala Școlii de dans Royal Steps

Spectacol, graţie, eleganţă şi surprize la  Gala Școlii de dans Royal Steps
Comentează 0

Recent a avut loc Gala Școlii de dans Royal Steps, eveniment desfăşurat la Expo Arad International. În fiecare an in preajma Craciunului Școala de Dans Royal Steps organizează un spectacol mare in cadrul careia dansează toți copiii școlii. De la mic la mare 150 de dansatori ai școlii au încântat publicul dansand de la dans popular, dans modern si dans sportiv fuzionate.

Totul a fost posibil datorita antrenorilor principali Patrik si Andreea Haizar, impreuna cu echipa lor de antrenori, instructori și manageri: Brigite Șargu - Antrenor și arbitru de top cu peste 20 de ani de experientă ( vine din Timișoara ) Mark Avram - Instructor dans sportiv - medaliat cu aur, argint și bronz la competitiile nationale de dans sportiv Ioana Dragan - Instructor dans modern/sportiv - medaliat cu aur, argint și bronz la competitiile nationale de dans sportiv Cristian Sola - Instructor fitness - responsabil cu pregatirea fizica a sportivilor de performanta Oti Mureșan - Manager Royal Steps

Un moment special al galei a fost cererea în casătorie a doi dintre instructorii royali, Cristian Sola și Ioana Dragan, care a avut loc în cadrul showului final. La acest moment au fost complici copii grupei de performanta care împreuna cu antrenorii lor au creat un moment special care va ramane mereu in amintirea viitorilor miri. Royal Steps le ureaza multa fericire și casa de piatra.

Revenind la eveniment, fiecare copil a primit medalii, diplome si cadouri surpriza de la tombola. Spectacolul a fost pregatit intr-o singura luna dat fiind faptul ca pana de curand copiii inca au participat la concursurile nationale din acest sezon.

”Consideram ca astfel de evenimente culturale sunt binevenite in orasul nostru , mai ales ca dansul sportiv nu este momentan un sport cu traditie aici, dar ne simtim responsabili sa contribuim la dezvoltarea lui . Implicit vom contribui si la dezvoltarea copiilor care il practica. Multumim intregii echipe , copiilor si mai ales parintilor care fac eforturi intreg anul pentru a sustine copiii in practicarea acestui sport cu tot ce implica el.” a declarat Andreea Haizar, antrenoare Royal Steps

 

foto: Radu Bulzan

 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite