Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Spectacol  de improvizație cu trupa  I'm Pro Arad!

Spectacol  de improvizație cu trupa  I'm Pro Arad!
Comentează 1

Sâmbătă seara la Joie De Vivre a avut loc  un show a unor  tineri din Arad, care revoluționează ocupațiile tinerilor din ziua  de astăzi.  Este vorba despre trupa I'm Pro, ce se află deja la al patrulea spectacol de acest gen.

În ce constă un show de genul acesta? Publicul e regizorul, cel care decide titluri de povești, de idei originale, situații nemaiîntâlnite, nemaiauzite, genuri de emisiuni, locuri în care se desfășoară acțiunea, meserii. Nimic nu este pregătit dinainte, iar improvizatorii trebuie să respecte anumite reguli!

La acest eveniment s-a simțit multă energie bdin partea unor  oameni cu mari speranțe, care își doresc să crească zi de zi, să ne inspire cu voința lor și cu spiritul de echipă.

Dorința lor este să aducă prin fiecare show al lor un zâmbet pe fața fiecărui curios care participă. Este o idee minunată, aceea de a ieși din rutina zilnică, de a crea noi momente și posibilități, mai ales celor care s-au afundat în lumea virtuală. Haideți să mai ridicăm ochii  din lumina micilor ecrane și să ne privim reciproc, să vedem zâmbete sincere și pline de speranță, parcă ne poftesc ei!

Comedia nu vine singură, vine cu ajutorul nostru și voie bună.

 Hai să fim  I'm Pro zilnic și să zâmbim mai mult, să improvizăm o viață mai colorată și amuzantă!

 

C. T.

 

 

Galerie foto (109)


Scrie un comentariu

trimite