Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Soţul româncei, mărturii emoţionante după avalanşă: Ne-am îmbrăţişat, atât, fără să ne spunem nimic VIDEO

Mărturii emoţionante ale soţului Adrianei, românca prinsă alături de cei doi copii sub nămeţi în tragedia din Italia. Bărbatul a povestit ce a simţit când şi-a văzut familia salvată, dar şi cum a reuşit el să scape.

Soţul româncei, mărturii emoţionante după avalanşă: Ne-am îmbrăţişat, atât, fără să ne spunem nimic VIDEO
Comentează 0

Giampiero Parete, soţul româncei care a fost prinsă împreună cu cei doi copii de avalanşa din Italia, a povestit momentele de groază prin care a trecut familia sa.

"Eram deja pregătiţi cu bagajele făcute, nu mai era nimeni în camere. Cred că ăsta a fost şi norocul multora dintre cei care s-au salvat, că eram aproape de ieşire, fuseserăm toată ziua afară să deszăpezim masinile, ca să plecăm de acolo. Ne-au spus că plugul de deszăpezire vine pe la pranz să ne ia de acolo. Eu am fost chiar la limita avalaşei, zăpada s-a oprit chiar lângă maşina mea", a povestit Giampiero Parete.

Bărbatul l-a sunat pe şeful său, care mai departe a alertat autorităţile.

"Nu mai credeam că vor veni salvatorii, apoi am văzut lumina. Mi-au dat jumătate de cană de ceai, cred că a fost cel mai bun ceai pe care l-am băut în viaţa mea", a marturisit italianul.

Primul salvat a fost Gianfilippo, băieţelul de opt ani al familiei. Curând după el a fost scoasă de sub nămeţi şi mama sa Adriana. Cel mai greu a fost însă pentru fiica de şase ani, Ludovica. Salvatorii au reuşit să ajungă la ea abia câteva ore mai târziu.

Întrebat care a fost primul lucru pe care i l-a spus Adrianei, Giampiero Parete a mărturisit că doar s-au îmbrăţişat, fără să-şi spună ceva.

Sursa romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite