Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Şoferul de TIR din Belarus care a fugit de poliţie pe străzile din Galaţi, arestat preventiv

Şoferul de tir din Belarus care a provocat panică pe străzile din Galaţi după ce a condus beat criţă a fost arestat preventiv.

Şoferul de TIR din Belarus care a fugit de poliţie pe străzile din Galaţi, arestat preventiv
Comentează 0

Şoferul de tir din Belarus care a provocat panică pe străzile din Galaţi după ce a condus beat criţă a fost arestat preventiv.El trebuie să răspundă pentru patru acuzaţii grave: tentativă la omor calificat, ultraj, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului.

Bărbatul a lovit cu maşina doi biciclişti, două autoturisme, apoi a agresat un poliţist. În cele din urmă, a fost prins de oamenii legii şi reţinut. Şoferul şi-a recunoscut fapta.

Şoferul de tir, în vârstă de 30 de ani, avea o alcoolemie de doi la mie şi a mărturisit că a băut jumătate de litru de votcă. La ieşirea dintr-o benzinărie, acesta a lovit cu maşina doi biciclişti. Nu a oprit şi a continuat să meargă spre oraş, iar în timpul unei manevre a lovit un autoturism.

În momentul în care a observat că poliţiştii sunt pe urmele lui, bărbatul şi-a continuat cursa pe străzi, iar la un moment dat a lovit şi maşina poliţiei. Când în sfârşit a fost oprit, bărbatul l-a rănit pe unul dintre poliţişti.

În faţa anchetatorilor, şoferul a recunoscut că a băut. Acesta este cercetat penal pentru mai multe infracţiuni.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite