Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Şoferul care a provocat accidentul din București: Eram drogaţi amândoi. Nu am vrut să omor pe nimeni

Şoferul care a făcut praf patru maşini în Capitală a fost ridicat duminică, de poliţişti de la Spitalul Floreasca şi dus la audieri. Şoferul a recunoscut că atât el, cât şi soţia sa erau drogaţi, dar a precizat că nu a provocat accidentul intenţionat. Mergea cu viteză pentru că aşa îi plăcea soţiei, a mai spus acesta. Potrivit anchetatorilor, Dragoş Bârligea mai avea un dosar penal pentru conducere fără permis. Polițiștii au găsit droguri în bolidul cu care a gonit ieri pe străzi.

Şoferul care a provocat accidentul din București: Eram drogaţi amândoi. Nu am vrut să omor pe nimeni
Comentează 1

Bărbatul, Dragoş Bârligea, a fost externat duminică de la Spitalul Floreasca, unde s-a aflat sub pază, el fiind scos cu cătuşe la mâini li escortat la Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei, unde urmează să fie audiat. Întrebat de jurnalişti dacă consumase droguri înainte de producerea accidentului, bărbatul a confirmat: "Da, eram drogaţi şi eu, şi ea".

El a mai spus că drogurile i-au dat "starea de tensiune şi agitaţie", dar că nu intenţiona să omoare pe nimeni.

"Nu am făcut cu intenţie, aveam viteză", a mai spus bărbatul.

În 2017 acesta a avut dosar penal pentru că ar fi condus fără permis, anunţă Realitatea Tv. Reamintim că sâmbătă, patru mașini au fost implicate într-un accident cumplit pe Bulevardul Dacia din Capitală. Din primele informații, șoferul unui BMW a intrat în mașinile care așteptau la semafor. Martorii vorbesc despre o ceartă conjugală, în vreme ce șoferul ar fi declarat că a consumat cocaină. 

Șase persoane au fost rănite, iar mașinile au fost avariate serios. Bulevardul Dacia era blocat, sâmbătă după-amiază. La fața locului au ajuns patru autospeciale SMURD, care i-au transportat la spital pe răniți.

Martorii spun că un autoturism marca BMW a venit în mare viteză și a intrat în mașinile care staționau la semafor. 

Șoferul din BMW se bătea cu pasagerul. „Din mașina neagră BMW s-a dat jos o doamnă și un domn iar domnul striga la ea: te omor.  Se băteau cu picioarele, cu pumnii, tăvălindu-se pe jos și bătându-se. Domnul a vrut să fugă de poliție și a fost lovit de un taxi”, a declarat un martor la REALITATEA TV.

Șoferul a mai lovit un autobuz RATB pe strada Lutherană, cu câteva minute înainte.

Prins de polițiști după ce inițial a încercat să fugă, șoferul le-a spus oamenilor legii că a consumat cocaină. Acesta a intrat cu capul într-un taxi aflat în intersecție.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă tribunalul București, care împreună cu polițiștii de la Omoruri vor stabili toate detalii accidentului, au precizat reprezentanții Poliției. 

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite