Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ŞOCANT: Un militar şi-a ucis iubita cu cuţitul, într-un salon de coafură din Titu!

O femeie de 25 de ani a fost înjunghiată mortal, marţi, chiar de către prietenul ei, subofiţer în armată, într-un coafor din oraşul Titu, informează Inspectoratul de Polţtie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, citat de Agerpres.
 

ŞOCANT: Un militar şi-a ucis iubita cu cuţitul, într-un salon de coafură din Titu!
Comentează 0

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a dat buzna în coafor, s-a năpustit cu cuţitul asupra partenerei şi a înjunghiat-o de mai multe ori. Când a ieşit afară, plin de sânge, a sunat la 112, după care s-a urcat într-un taxi şi a cerut să fie dus la Poliţia Titu, relatează incomod-media.ro.

Tânăra a fost transportata la Spitalul Titu, dar a murit din cauza rănilor şi a hemoragiei masive.

Potrivit apropiaţilor cuplului, militarul, în vârstă de 35 de ani, nu se putea împăca cu gândul că femeia sa nu mai voia împacarea, îi făcea des scene de gelozie şi era foarte violent. Bărbatul este subofiţer la o unitate militară din Teiș. Cei doi au un copil minor, iar bărbatul era divorţat de prima soţie.  

Un atac asemănător, care a şocat o ţară întreagă, a avut loc cu aproape 6 anî în urmă, la salonul de coafură Perla, din Capitalăi, Autorul, un fost poliţist, a început să tragă cu pistolul pe care-l deţinea legal şi a omorât-o pe soţia sa şi pe o altă angajată a salonului.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite