Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Soare cu dinți, vânt și dezamăgire pe stadionul din Șiria

UTA -Clinceni 1-3

Soare cu dinți, vânt și dezamăgire pe stadionul din Șiria
Comentează 0

Îl întrebam pe Codruț Grădinaru , înaintea debutului partidei UTA- Clinceni, părerea despre adversara roș-albilor de ieri.

” Sunt tineri ca ai noștri ” mi-a răspuns Codruț. Deci depistam o stare fără griji în răspunsul lui și, sincer, și eu credeam la fel. 

Pe percursul partidei , cei din Clinceni au dovedit , într-adevăr , că sunt la fel de tineri , dar mult mai motivați și  sigur mai maturi în gândire.

Nimeni nu credea după ce Buia deschidea scorul pentru UTA, încă din minutul 10, că jucătorii antrenați de Cristi Todea nu vor câștiga. Nu a fost așa . Inspirat, antrenorul oaspeților,Ilie Poenaru, îi introduce în teren în repriza a doua pe Mircea Vlad și pe Andrei Blejdea , doi oameni care au făcut iferența. Primul un jucător cu mare personalitate, al doilea un atlet desăvârșit. În minutul 68 Blejdea va egala după ce a pătruns ca prin brânză pein apărarea UTA-ei, iar în al doilea minut al prelungirilor, arădeanul David Popa va tirmite balonul în propria poartă in urma centrării lui Mihalcea.

Înfrângere amară pentru UTA, dar impresia dezmîgitoare au lăsat-o și cei care ar fi trbuit să aducă imboldul necesar în minutele de criză , Curtuiuș, Hlistei, Polgar. Singurul dintre ” veterani” care a rămas cât de cât pe baricadă ( atâta timp cât a rezistat) a fost Manea.

Deci scor final 1-3, vâtnul și soarele cu dinți  reflectând cel mai fidel starea din sufletele spectatorilor prezenți ieri la Șiria, adică, dezamăgirea.

UTA a evoluat în următoarea alcătuire:

Bodea,, Polgar, Manea, Iuga R., Dinculescu, Tănase, Petra, Iuga A., Hlistei, BUia, Curtuiuș.
Rezerve: Barna, Roșca, Lazăr, Popa, Prună, Jorza, Toma.

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite