Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sindicatul Agenţilor de Poliţie, apel la premierul Tudose: Nu suntem la cheremul nimănui

Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie face un apel urgent către premierul Mihai Tudose pentru a pune capăt jocurilor politice care se fac acum.

 

Sindicatul Agenţilor de Poliţie, apel la premierul Tudose: Nu suntem la cheremul nimănui
Comentează 0

"Sindicatul Național al Agenților de Poliție face apel urgent către domnul Mihai Tudose, prim-ministrul României, pentru a pune capăt jocurilor politice care se fac acum, la vedere, pe spatele unei crize fără precedent cu care se confrunta meseria de polițist. Poliția Română nu este la cheremul nimănui.

Dacă politicul nu este capabil, lăsați polițiștii competenți și onesti să-și aleagă conducătorii.

Vrem o decizie cât mai curând posibil, să avem o conducere cu care sa reclădim autoritatea Poliției Române. Noi nu mai așteptăm", se arată în comunicatul Sindicatului Național al Agenților de Poliție.

Mihai Tudose a reacționat joi seara, aproape de miezul nopții, legat de declarația de presă a ministrului de Interne prin care Carmen Dan a negat că l-ar fi mințit pe premier cu privire la înlocuitorul șefului Poliției Române.

Premierul invocă o neconcordanță în afirmațiile ministrului Carmen Dan, spunând că anunţul său de la miezul zilei de miercuri nu putea să-l facă pe chestorul Ioniță sã se răzgândească cu privire la șefia IGPR, câtă vreme acesta a informat-o pe Carmen Dan încă de dimineață cu privire la decizia sa.

"Doamna Carmen Dan recunoaște cã la ora 6:27 a fost sunatã de domnul chestor Ioniţã, care a anunţat-o cã dorește sã se vadã cu domnia sa. În acea dimineaţã, i-a transmis acesteia cã nu vrea sã fie șef al IGPR. Ședinţa de Guvern a avut loc la ora 13:30. Atunci am anunţat cã nu îl numesc pe domnul chestor Ioniță, că nu îl demit pe domnul chestor Despescu și cã aștept un raport de la dânsul. La acea orã, toate televiziunile titrau cã domnul chestor Ioniţã nu dorește sã fie noul șef al IGPR. Cum poate spune cineva cã anunţul meu de la ora 13:30 l-ar fi putut face pe domnul chestor Ioniță sã se rãzgândeascã? Trageți dumneavoastră concluziile", a scris Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook.

Sursa realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite