Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Simona Halep merge mai departe la Indian Wells, după un meci extrem de greu

Simona Halep merge mai departe la Indian Wells, după o victorie extrem de dificilă în faţa americancei Caroline Dolehide (locul 165 WTA, beneficiara unui wild card). Meciul, amânat din cauza ploii a durat două ore şi şase minute de joc. Prin calificarea în optimi, Halep şi-a asigurat un cec în valoare de 88.135 de dolari şi 120 de puncte WTA. Pentru a ajunge în sferturi, Halep o va întâlni pe chinezoaica Qiang Wang (locul 55 WTA).

Simona Halep merge mai departe la Indian Wells, după un meci extrem de greu
Comentează 0

La dublu feminin, Monica Niculescu şi Andrea Sestini Hlavackova (Cehia), favoritele numărul 5, s-au calificat în sferturile de finală, după ce au trecut, în turul al doilea, tot în noapte de duminică spre luni, de perechea Shuko Aoyama (Japonia) / Zhaoxuan Yang (China), cu scorul de 6-2, 7-5, după o oră şi 26 de minute de joc.

Niculescu şi Hlavackova au asigurat un cec în valoare de 54.760 de dolari şi 215 puncte WTA, urmând să joace în sferturi cu perechea Timea Babos (Ungaria) / Kristina Mladenovic (Franţa), cap de serie numărul 4.

La dublu masculin, Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer s-au impus, duminică seară, în duelul cu perechea Ryan Harrison (SUA) / Max Mirnyi (Belarus), cu scorul de 7-6 (7/5), 6-4, după o oră şi 30 de minute de joc.

Tecău şi Rojer s-au calificat în turul secund al probei de dublu, aigurându-şi un cec în valoare de 28.880 de dolari şi 90 de puncte ATP. Tecău şi Rojer vor înfrunta în optimile de finală dublul spaniol format din Marc şi Feliciano Lopez.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite