Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Simona Halep joacă azi în semifinale la Roma cu Maria Şarapova. Halep rămâne locul 1 WTA

Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 3.351.729 dolari, vineri seara, după ce a învins-o pe Caroline Garcia (Franţa), cu 6-2, 6-3.

Simona Halep joacă azi în semifinale la Roma cu Maria Şarapova. Halep rămâne locul 1 WTA
Comentează 1

Simona Halep a închis meciul cu un punct splendid şi va rămâne lider mondial şi după turneul de la Roma. În semifinale, o va întâlni pe Maria Şarapova.

Simona Halep va juca în semifinale cu Maria Şarapova, sâmbătă, de la ora 18:00.

Maria Şarapova, 31 de ani şi numărul 40 mondial, s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Roma, dotat cu premii de 2.703.000 euro, învingând-o vineri în trei seturi, 6-7(6/8), 6-4, 7-5, pe mult mai tânăra jucătoare letonă Jelena Ostapenko, 20 ani, numărul 6 mondial.

Maria Şarapova (30 de ani) s-a despărţit recent de mentorul ei, Sven Groeneveld, iar rusoaica a fost surprinsă alături de un nou tehnician la antrenamentele premergătoare sezonului pe zgură, conform Mediafax. Şarapova se pregăteşe împreună cu Thomas Hogstedt în Florida, presa americană speculând că Maria îl va angaja pe acesta.

Din cauza temperamentului său rece, Hogstedt nu i-a câştigat încrederea actualului Simonei Halep, care n-a mai recurs la serviciile acestuia. După scurta experienţă avută în staff-ul lui Halep, Thomas le-a mai pregătit pe Eugenie Bouchard şi Madison Keys.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite