Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Și a fost o nouă ediție a Rock-ului simfonic în Cetatea Aradului

În pofida vremii ploioase mii de arădeni au ales în seara de vineri, 22 Iunie, să vină la deja tradiționalul concert de rock simfonic din cetatea Aradului.

Și a fost o nouă ediție a Rock-ului simfonic în Cetatea Aradului
Comentează 2

 Sub bagheta dirijorului italian Giuseppe Carannante Orchestra Filarmonicii a acompaniat soliștii: Laura Romana (soprană), Kaszoni Annamaria (soprană), Claudia Iordache (solistă la nai) precum și grupul Danie’s Brothers. S-a adăugat Corul Academic al Filarmonicii, pregătit de maestrul Robert Daniel Rădoiaș.

Repertoriul a cuprins aranjamente vocal-simfonice după evergreen-uri aparținând unor cunoscuți soliști și formații internaționale: Whitney Houston, Irene Cara, Ray Charles, Franck Sinatra, Gloria Gaynor, Bob Dylan, Tom Jones, 4 non Blondes, Queen, Tina Turner, Al Green, The Foir Seasons, Wild Cherry și mulți alții.

Iată că un eveniment cultural de anvergură reușește să ”mobilizeze” arădenii mai abitir decât orice propagandă și oamenii se expun până și furtunilor atunci când rezonează cu ceva autentic.

P. S.  Iar dacă tot ați fost în Cetate și ați privit cumva preț de o secundă și Biserica Franciscană din fundal, să nu vă mire dacă Cerul va trimite din nou o furtună asupra Aradului, la fel de năpraznică precum cea de anul trecut. Și pentru această imagine wagneriană, cu adevărat ”strigătoare la cer”, a unei biserici care, cu ramurile copacilor ieșiți prin acoperișuri, cere ajutor lui Dumnezeu, căci oamenii o ignoră cu ipocrizie, nu este vinovată numai Primăria, ci și biserica ortodoxă, catolică, reformată, baptiștii, penticostalii și martorii lui Iehova din Arad. Căci imaginea acestei biserici în ruină este simbolul NECREDINȚEI tuturor.

Iar dacă Ministerul Apărării trăiește în plin absurdistan, trebuie cumva negociat cu îngerii și făcut un pod aerian și renovată biserica, altfel, le garantez eu liderilor bisericilor și cultelor din Arad, că aceasta va fi imaginea pe care le-o va pune Sfântul Petru în față tuturor la Judecata de Apoi! Desigur, doar dacă ei cred cu adevărat într-o astfel de JUDECATĂ!

Galerie foto (169)


Scrie un comentariu

trimite