Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Shaear Saloon

Shaear Saloon
Comentează 1

,Te provoc! Te provoc să inițiezi o conversație cu Noemi și Marius, responsabilii de noul salon de înfrumusețare din Arad, Salonul Shaear. Îți vor explica cum au dorit să aducă un concept nou, o simbioză între frumusețea corporală și frumusețea ambientală, scop de altfel și atins cu ajutorul designerului de interioare, Alexandra Ieneșel. Locația? Este ideală! Salonul este situat pe malul Mureșului, pe strada Splaiul General Gheorghe Magheru, la baza blocului 330, scara B. Designul din interior este de-a dreptul unic, cu o trimitere către formele orientale clasice, dar atenuate cu inserții de obiecte contemporane.

Conceptul a mers și mai departe, astfel că au dorit să creeze o familie, o echipă care împreună pot oferi serviciile de ultimă generație și trend. Fiind o familie, vi-i prezint pe fiecare: Laura responsabilă de make-up, Andreea responsabilă de cosmetică, Andrada îți va oferi servicii de manichiură și pedichiură, Mircea și Emanuel sunt responsabili de barbershop, Alice se ocupă de manichiura-pedichiura iar Gabriela Matei îți va pune la dispoziție priceperea ei în materie de hairstyling. Serviciile lor îți vor sta la dispoziție de luni până vineri, între orele 10 – 18, sâmbăta între orele 10 – 14, iar duminica este închis.

Este necesar să știi că salonul se îngrijește de aspectul tău, dar în același timp îți oferă serviciile la preț corect. Mai multe informații cu privire la acest aspect, precum și alte întrebări le puteți adresa prin mai multe modalități: mesaj scris pe adresa de facebook a salonului Shaear, să sunați la numarul de telefon 0730141780 sau direct la salon, unde o cafea pe gustul dumneavoastră vă va aștepta,,.

 

Galerie foto (59)


Scrie un comentariu

trimite