Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sezonul trecut pentru FCC ICIM Arad...:"o bună lecție pe care am invățat-o si eu cred că nu se va mai întâmpla"

După cu un sezon cu mai multe dezamăgiri decât bucurii, la FCC ICIM Arad se trage linie. Analize, cauze, dar mai ales perspective, aduse de preşedintele Marce Urban, pe pagina oficială a echipei, baschetarad.ro

Sezonul trecut pentru FCC ICIM Arad...:
Comentează 0

"Ca să ai succes, trebuie să ai motivație. Caracterul pleacă de la educația jucătoarelor și se transpune în oferirea a tot ce ai mai bun în momentele extrem de importante. Iar aceste momente apar în play-off. Această fază noi nu am abordat-o cu o atitudine potrivită, despre acest lucru sunt foarte multe de discutat pentru că fiecare are vina lui, începând de la conducerea clubului, la banca tehnică și terminâd cu jucătoarele. Doar că jucătoarele se exprimă în teren. Am avut jucătoare cu experiență care nu s-au comportat și nu au transformat forța lor individuală în forță de grup. Chiar în momentele importante, echipa noastră a fost pe o pantă descendentă. A fost o bună lecție pe care am invățat-o si eu cred că nu se va mai întâmpla.

Am semnat din nou contract de sponsorizare cu FCC Enviroment, care va asigura în limita bugetul de anului trecut, partea financiară și în sezonul următor. Ar mai trebui minim unul sau doi sponsori că să ne putem pune speranțe în accederea în primele cinci echipe în ediția următoare de campionat. Lotul trebuie format cu cap, bine stabilit, iar aceste lucruri se fac doar cu bani. Nimeni nu vine să stea cu mâna înstinsă la banul public, doar că legile sunt de așa natură în care te împing aproape forțat să depinzi de el. Să atragi bani din mediul privat e o piatră de încercare extrem de dificilă. Vom lucra în continuare la atragerea unui nou partener, sunt unele discuții , iar dacă se vor concretiza, le vom face publice. Cu siguranță vor fi schimbări, în momentul de față, tot lotul se află în aer. Se poate întâmpla orice, fiecare trebuie să-și asume responsabilitășile pe categoria pe care răspunde. Ne gândim serios la multe schimbări, la o revigorare totală a echipei. La toate nivelele", spune Urbamn, pe site-ul amintit.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite