Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sense Internațional România, la Atrium Mall

Sense Internațional România pornește în CARAVANA SENSABILITATE, în perioada Martie – Iunie 2017. Organizatorii își propun, făcând tur-ul României, să atragă atenția cu privire la drepturile persoanelor cu surdocecitate. Pe lista opririlor se află și Aradul, cu locația Atrium Mall, în 30 Martie, între orele 10:00 – 14:00.

Sense Internațional România, la Atrium Mall
Comentează 0

Evenimentul are ca scop informarea publicului despre această dizabilitate. Astfel, în cortul senzorial, voluntarii vor distribui materiale informative despre surdocitate. Curioșii, vor avea șansa să experimenteze și să înțeleagă pentru câteva minute ce simt cei care suferă de această boală.  Echipa Sense Internațional România dorește nu doar protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilități, dar și recunoașterea surdocității ca dizabilitate distinctă.

În cadrul concursului “Lumea prin culoare și sunet” - ediția 2016, evenimentul celor de la Sense a câștigat locul I, fiind finanțat de Fundația Orange. Ceea ce își doresc voluntarii, sub coordonarea directă a domnului Vasile Adamescu, este de asemenea și strângerea de semnături pentru a promova drepturile persoanelor cu surdocitate.

 


Scrie un comentariu

trimite