Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Semne îmbucurătoare de primăvară la UTA

UTA- Afumați 2-1

Semne îmbucurătoare de primăvară la UTA
Comentează 0

Doar să nu dezamăgească, așa cum a făcut anotimpul mult așteptat din prima parte a anului acesta.

Primele speranțe că va fi primăvară în colectivul roș-alb le-au reprezentat cele două egaluri ( cu Hermannstadt și Balotești), iar ”răsăritul ghiocelului” , victoria din meciul de ieri ( 2-1  cu Afumați)

Era cât pe ce ca acest ghiocel să fie îngropat definitiv în zăpada  dezamăgirilor, dacă portarul Bodea nu ar fi parat lovitura de pedeapsă a oaspeților la scorul de 0-1. ”Soarele” mult așteptatei primăveri a fotbalului arădean a topit destul de mult și din ura mereu-prezenților membri ai fidelei galerii . Parcă s-au mai rărit înjurăturile la adresa celor doi ” edili”, unul al echipei, celălalt , al Aradului.

UTA a obținut o victorie pe tabela de scor, însă a obținut o mare victorie în lupta ei pentru existență în sufletul iubitorilor de fotbal din Arad. Hlistei începe să-și revină, Manea începe să-și controleze mai lucid intrările, Buia confirmă încrederea în care s-a investit. 

Dacă va apărea și un ”lider” în linia de mijloc, primăvara din lotul UTA-ei se va transforma într-o vară deosebit de plăcută.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite