Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Secundele de dinaintea unei victorii spectaculoase: Univ Goldiş ICIM Arad - CSM Satu Mare 63-62

Secundele de dinaintea unei victorii spectaculoase: Univ Goldiş ICIM Arad - CSM Satu Mare 63-62
Comentează 0

Pentru a 4-a oară în acest sezon Aradul şi Satu Mare au oferit un spectacol plin de suspans. Din nou final încins, şi cu o învingătoare ce putea la fel de bine să şi piardă jocul. Aşa cum a fost şi în sezonul regulat, dar şi în urmă cu câteva zile. 

O primă repriză în care sătmărencele au părut ceva mai lucide, şi pentru că au alături o americancă, Reed, peste media campionatului. Aşa s-a ajuns ca la pauza mare echipa lui Jose Araujo să aibă un avantaj de 4 puncte. Nimic pierdut, lucru care s-a concertizat în repriza secundă, una în care Reed a primit o replică tare din tabăra adversă de la o Stroman, pariu câştigător al conducerii tehnice a Aradului. Şi s-a tot mers cap la cap, până într-un final în care sătmărencele nu au ştiut să gestioneze un avans de 2 puncte, şi Stroman, cu libere (când mai erau 2 secunde de joc), fără a-i tremura mâna, a închis un meci deloc recomandat celor cu probleme cardiace. 

Meci în care statistica pare favorabilă CSM-ului, până la un punct: cel al mingilor pierdut, acolo unde gazdele au o cifra 14, în timp ce oaspetele 27! Vineri se joacă meciul 3 din semifinala pentru grupa valorică 5-8, şi la cum au decurs lucrurile până acum e greu de anticipat rezultatul final. Noi sperăm să fie în favoarea Aradului.

Univ Goldiş ICIM Arad - CSM Satu Mare 63-62 (15-14, 11-16, 14-12, 23-20)

Arad: Stroman 23 (1x3), McGuire 10, Nagy 7, Zidaru 7 (1x3), Hadzovic 7, Pasic 5 (1x3), Karakasevic 4. A mai jucat: Mercea 

Satu Mare: Reed 24, Tavic 15 (1x3), Baltic 10, Ferenczi 5 (1x3), Crăciun 4, Laza 4. Au mai jucat: Olah, Szmutku, Canty

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite