Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Școala de Dans Royal Steps a reprezentat Aradul cu 10 perechi la Campionatul Național de Clase de la Brașov

Scoala de Dans Royal Steps a reprezentat Aradul cu 10 perechi la Campionatul National de Clase de la Brasov dintre care 5 au reusit sa se claseze printre cele mai bune perechi ale Romaniei.

Școala de Dans Royal Steps a reprezentat Aradul cu 10 perechi la Campionatul Național de Clase de la Brașov
Comentează 1

Raul Barit si Daria Rotari - Calificare in finala si clasare pe Locul 4 din 38 de perechi participante la Clasa H 10-11 ani.

Razvan Vass si Alexandra Puscas - Calificare in Semifinale si clasarea pe locul 10 din 22 de perechi participante, la doar 6 puncte de calificarea in finala la clasa E 16-18 ani Latino si dupa doar o luna de pregatire ca si pereche nou formata.

Rares Lile - Zara Cuc - Calificare in Semifinale si clasare pe Locul 11 din 35 de perechi participante, la doar 9 puncte de calificarea in finala la Clasa E 14-15 ani Mixt.

Dragos Barar - Alexia Vultur - La prima participare la un Campionat National doar 7 puncte i-au despartit de calificarea in Semifinale. S-au clasat pe locul 19 din 38 de perechi participante. 

Andrei Lucas - Sonia Cristea - Calificare in Sferturile de finala ocupand un binemeritat loc 27 din 53 de perechi participante.

Felicitari sportivilor royali si mai ales celor care sunt la inceput de drum in clasa superioara.

Galerie foto (4)


Scrie un comentariu

trimite