Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Schimbare bruscă a vremii începând de azi. Meteorologii nu ştiu ce să creadă

Schimbare dramatică a vremii, la început de martie. Dacă zilele trecute aveam parte de ger, ninsori și viscol, acum, brusc, vremea se încălzește. În sudul țării, de exemplu, azi se vor atinge chiar și 15 grade. Iar în weekend maximele pot ajunge și la 18 grade.

Schimbare bruscă a vremii începând de azi. Meteorologii nu ştiu ce să creadă
Comentează 0

Joi, vremea va fi caldă pentru această dată în majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros şi va ploua, în general slab, în sud-vest, iar spre seara, local şi în vest şi doar cu totul izolat în rest.

La munte se vor semnala precipitaţii mixte ce vor favoriza depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, trecator cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 grade în sudul Olteniei şi 15 grade, izolat în Muntenia.

Bucuresti

În capitală, vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi temporar noros, iar mai ales spre seara vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade.

Munte

Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioada. Cerul va fi temporar noros şi se vor semnala precipitaţii mixte, ce vor favoriza depunerile de polei, în Carpaţii Occidentali, vestul Carpaţilor Meridionali şi nordul Carpaţilor Orientali şi izolat în restul zonei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari pe creste.

2 zile

Mâine, vremea se va menține caldă pentru această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 15...16 grade în dealurile subcarpatice ale Munteniei și Moldovei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și izolat ploi slabe de scurtă durată, în regiunile estice și sud-estice.

La munte, îndeosebi în nordul Carpaților Orientali, trecător se vor semnala precipitații mixte. Vântul va avea unele intensificări pe crestele montane. Îndeosebi dimineata în zonele joase de relief, local se va semnala ceață.

În Bucureşti, vremea se va menține caldă pentru această dată. Dimineata, 1...2 grade, spre –1 în împrejurimi, iar maxima, 12...13 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Sâmbătă, valorile termice vor fi mai ridicate decât în intervalul anterior, astfel încât în cea mai mare parte a țării, vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată.

Temperaturile maxime se vor situa între 8 grade la Miercurea Ciuc și 18 grade la Giurgiu. Cerul va fi variabil, cu înnorări și pe spații restrânse ploi slabe în nord-vestul teritoriului. La munte, la peste 1500 m, trecător vor mai fi precipitații sub formă de lapoviță. Vântul va avea unele intensificări pe crestele montane. Dimineața în zonele joase de relief, în special din sud și sud-est, se va semnala ceață.

În Bucuresti, vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată. 2...3 grade dimineata si 15...17 grade la amiaza. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite