Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Șapte trucuri simple pentru a slăbi sănătos

Slăbitul în ritm lent, prin adoptarea unui stil de viață sănătos, este o opțiune mai bună pe termen lung decât dietele drastice ținute o perioadă limitată de timp. În cele urmează afli ce schimbări mici te ajută să pierzi în greutate!

Șapte trucuri simple pentru a slăbi sănătos
Comentează 0

Ia un mic-dejun proteic

Mănâncă mai multe proteine, grăsimi bune și legume care susțin arderea rapidă a grăsimilor. Un mic-dejun bogat în proteine elimină poftele care-ți amenință dieta de slăbit și creșterea aportului zilnic de calorii.

Mănâncă fără grabă

Mestecatul lent te ajută să-ți menții senzația de sațietate mai mult timp și să arzi mai multe calorii într-un timp mai scurt. Folosește farfurii mai mici pentru a avea porții de mâncare mai mici. Renunță la sursele de zaharuri și de carbohidrați care stimulează acumularea de grăsimi.

Alege băuturi care susțin arderea grăsimilor

Bea doar o ceașcă de cafea, de ceai verde sau negru pe zi, pentru a accelera metabolismul. Un pahar de apă luat cu 30 de minute înainte de fiecare masă te va ajuta să mânânci mai puțin, să-ți păstrezi senzația de sațietate mai mult timp și să ai un aport mai scăzut de calorii.

Somnul te ajută să slăbești

Când urmezi un program de slăbit sau când vrei să-ți schimbi stilul de viață, ai grijă să dormi 7-8 ore pe noapte. Privarea de somn este unul dintre factorii de risc ai obezității.

Află prin ce alte măsuri poți slăbi treptat, sănătos AICI

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite