Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sandu Babasan: Blugento este o platforma care permite magazinelor online să se dezvolte și să se adapteze la cele mai noi tendințe

Ideea de afacere online surade unui numar din ce in ce mai mare de oameni pe fondul dezvoltarii mediului online dar si a tot ceea ce presupune astazi comertul electronic.

Sandu Babasan: Blugento este o platforma care permite magazinelor online să se dezvolte și să se adapteze la cele mai noi tendințe
Comentează 0

Mediul online are la ora actuala un foarte mare potential pentru dezvoltarea unei afaceri, fapt pentru care din ce in ce mai multi oameni isi doresc sa devina administratori de magazine online, prin care sa isi asigure un venit suplimentar. Lansarea unui proiect online precum este un magazin online presupune urmarea cu precautie a unor pasi deosebit de importanti. Alegerea unei platforme ecommerce pe care sa funtioneze magazinul, alegerea unor servicii de web hosting de calitate, precum si a programelor de facturare esentiale reprezinta doar cativa dintre cei mai importanti pasi pe care ar trebui sa ii faca orice viitor administrator de magazin online.

Alegerea unei platforme ecommerce potrivite este unul dintre capitolele care adesea genereaza diverse batai de cap viitorilor administratori pe fondul existentei unui numar destul de mare de astfel de platforme care promit cele mai bune rezultate. Selectarea unei platforme pentru magazin cat mai moderna si mai flexibila reprezinta un aspect deosebit de important in conditiile in care aceasta are un impact destul de mare asupra modului in care arata si functioneaza un magazin online. Blugento este o platforma ecommerce creata pe baza Magento si care vine la pachet cu o serie de avantaje si beneficii pentru magazinul tau online. Iata cateva dintre cele mai importante lucruri despre aceasta platforma.

 

Iti permite sa iti personalizezi magazinul dupa bunul plac.

Utilizatorul modern este foarte selectiv cu site-urile pe care alege sa navigheze, fapt pentru care un administrator este automat pus in situatia de a-si personaliza magazinul in asa fel incat sa para cat mai atractiv pentru toti cei care aleg sa navigheze. Blugento este o platforma care iti ofera posibilitatea de a-ti personaliza magazinul fie dupa specific, fie dupa bunul plac, astfel ca utilizatorii tai se vor putea bucura de o experienta de navigare placuta.

 

Site-ul tau dispune in mod automat de varianta responsive.

In lumea moderna, mobilitatea este un aspect care nu mai poate fi neglijat, astfel ca dispozitivele mobile au devenit astazi mai importante ca niciodata avand in vedere ca fac parte din viata noastra de zi cu zi. In contextul dat, o varianta responsive reprezinta un strict indispensabil pentru un magazin care se doreste a fi modern si adaptat la cele mai noi tendinte din ecommerce. Cu o astfel de varianta, indiferent de dispozitivul pe care un client il utilizeaza, informatiile site-ului ii vor fi afisate in functie de tipul de dispozitiv utilizat de catre acesta.

 

SEO friendly.

Un alt avantaj important al alegerii acestei platforme ecommerce se datoreaza faptului ca aceasta a fost dezvoltata in asa fel incat sa permita o optimizare avansata de SEO, dar si o viteza de incarcare ridicata, aspecte care vor aduce in timp o pozitionare preferentiala in cadrul motoarelor de cautare.


Scrie un comentariu

trimite