Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Salariile vedetelor din România. Cât câștigă lunar

Salariile vedetelor din Romania. Andreea Esca, Andreea Mantea și Cătălin Măruță sunt doar trei dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de la noi. Și de-a lungul timpului, românii s-au întrebat ce sumă primesc în fiecare lună pentru job-ul pe care îl au.

Salariile vedetelor din România. Cât câștigă lunar
Comentează 0

Salariile vedetelor din Romania. În urma unei anchete, vă dezvăluim câteva mici secrete de-ale prezentatorilor de la noi, printre care se numără: Andreea Esca, Florin Busuioc, Cătălin Măruță, Andreea Mantea, dar și de-ale unor artiști, printre care se numără Andra, Inna și Delia.

Cat castiga vedetele din Romania – salariile pe bune. Salariile vedetelor de la noi au reprezentat dintotdeauna subiecte arzătoare pentru români și s-a scris mult despre sumele pe care le-ar primi. Și, dacă în urmă cu câțiva ani s-au vehiculat sume exagerate, cele mai recente zvonuri pe această temă însă sună mai aproape de realitate.

Ce salariu are Andreea Esca. După mai bine de două decenii de când Andreea Esca ne aduce în case știrile importante ale zilei în fiecare seară de la ora 19:00, prezentatoarea se bucură de atenția și admirația a milioane de oameni. Fie că o iubesc sau o critică, unii dintre români sunt curioși să afle cât câștigă vedeta, de fapt. Potrivit celor mai noi mărturisiri lansate pe tema asta, venitul lunar al știristei de la PRO TV ar fi de 5.000 de euro. Și asta după ce ar fi scăzut din cauza tăierilor de salarii. În trecut însă s-a vehiculat o cifră fabuloasă în legăcută suma scrisă pe fluturașul ei lunar… se apre că ar fi fost înscrisă suma de 46.000 de euro.

Indiferent dacă salariul ar fi de 5.000 de euro sau peste 10.000, nu mai e un secret pentru nimeni că veniturile Andreei Esca nu sunt limitate la postul de prezentator al știrilor PRO TV. Și asta pentru că ea are încasări mari din contractele de imagine, dar și din afacerile pe care le are.

Cat castiga Andreea Mantea. Focoasa brunetă lucrează de în trustul Kanal D de aproape 10 ani, iar salariul ei nu este deloc unul mic. Potrivit revistei „VIVA!”, Andreea Mantea ar încasa 8.000 de euro în fiecare lună – o sumă la care unii dintre români nici nu îndrăznesc să viseze. Cu banii pe care îi câștigă, vedeta are grijă fiului ei, David, să nu îi lipsească nimic. Prezentatoarea TV moderează împreună cu Victor Slav emisiunea „Wowbiz”.

Ce salariu are Florin Busuioc. În vârstă de 55 de ani, Busu, așa cum îl alintă o țară întreagă, e unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de meteo. În fiecare dimineață și seară, el ne aduce cele mai noi informații despre vreme, iar unele surse spun că salariul său e de câteva mii de euro. Florin Busuioc a dat de cinci ori examenul pentru a admite la ATF, însă a ajuns să fie prezentator, nu, actor așa cum visa.

„Eu la Meteo am ajuns pentru că nu mai aveam nimic de lucru. Nu mai exista niciun proiect pentru mine. Că asta e, se mai întâmplă. Mi-am luat concediu fără plată. Eu mă mutasem de la teatru cu carte de muncă în Pro. Şi neavând proiect, mi se plătea pe cartea de muncă ce rămânea, un salariu minimal acolo, nu conta. Şi ca să nu avem o problemă, să trebuiască să plec sau să îi oblig cumva să se gândească: «Bă, ce facem cu ăsta?», le-am zis: «Uite care-i problema, eu îmi iau concediu fără plată, o lună, două, cât e nevoie şi dacă apare ceva între timp, nu-i nicio problemă, reluăm, facem»”,  a povestit Busu în cadrul unui interviu pentru adevarul.ro.

Ce salariu are Florin Busuioc. Florin Busuioc este căsătorit de mai mulţi ani cu Liliana, împreună cu care are două fiice: Natalie şi Catinca. Actualei partenere i-a fost profesor.

„Mi-a fost studentă, n-am avut o poveste de dragoste chiar de la început. Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală. N-am putut continua şi m-am cărat, ca să zic aşa. Noi am avut o poveste din două bucăţi cumva. Am avut o perioadă la început mai pasională, plină de furtună, dar am stabilit că nu prea merge, prea suntem vulcanici amândoi şi ne-am despărţit o vreme. Vreo opt-zece ani. După aceea ne-am reîntâlnit şi gata, s-a refăcut legătura”, a mai spus Busu în cadrul aceluiași interviu.

CLICK AICI PENTRU CONTINUARE

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite