Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-a deschis Grădinița Little Star în Westfield!

S-a deschis Grădinița Little Star în Westfield!
Comentează 1

Miercuri, 31 mai, a avut loc un eveniment inedit în cartierul Westfield: deschiderea Grădiniței LITTLE STAR, marcată prin serbarea grupelor de copii de la Grădinița Little Star din Arad. Westfield devine astfel primul cartier nou din Arad cu grădiniță privată — un avantaj unic pentru familiile care locuiesc aici.

Serbarea s-a petrecut în aer liber, pe terasa și platoul verde din spatele clădirii de facilități Westfield Clubhouse. Peste 200 de părinți, bunici sau familii din Westfield au urmărit spectacolul pregătit de echipa Little Star pentru copilașii din grupele grădiniței.

Programul serbării a fost spectaculos, copiii încântând publicul cu cântece, poezii și dans, în costume colorate de prinți, prințese și alte personaje din lumea plină de fantezie a copiilor. Serbarea a fost urmată de Little Star Picnic Party, unde copiii au avut parte de jocuri și activități creative, gustări proaspete și un barbeque delicios!

Grădinița Little Star din Westfield și-a deschis astfel porțile — atât pentru copiii care locuiesc în cartier, cât și pentru cei din alte zone ale orașului. Grădinița funcționează în cadrul Westfield Clubhouse și întâmpină copiii cu cele mai moderne condiții și cu un program educațional de calitate.

Little Star este deja o grădiniță foarte căutată, fiind una dintre puținele grădinițe private acreditate din Arad. Solicitarea pentru locuri în anul școlar 2016-2017 a depășit capacitatea grădiniței, astfel că deschiderea încă unei locații Little Star în cartierul Westfield este o veste foarte bună pentru familiile din Arad.

Mai multe detalii despre Grădinița Little Star puteți afla aici: https://www.facebook.com/gradinitalittlestar.arad/. Urmăriți pagina Westfield Arad aici: https://www.facebook.com/WESTFIELDARAD/

 

Galerie foto (10)


Scrie un comentariu

trimite