Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Românii ies din nou în stradă duminică, în București, în țară și peste granițe

Românii nu renunţă la proteste. Proiectele Guvernului privind graţierea şi amnistia scot din nou oamenii în stradă. Pe reţelele de socializare, mii de persoane şi-au anunţat prezenţa la manifestaţiile din Capitală şi din ţară.

Românii ies din nou în stradă duminică, în București, în țară și peste granițe
Comentează 0

În București, protestatarii spun că se vor strânge duminică, de la ora 17, în Piaţa Universităţii. De acolo, vor să plece în marş spre Ministerul Justiţiei, Consiliul Naţional al Audiovizualului şi Guvern.

Peste 10.000 de oameni şi-au anunţat intenţia de a protesta, atât în Capitală, cât şi în Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Satu Mare, Târgu Jiu, Alexandria, Turda şi Râmnicu Vâlcea.

De asemenea, sunt anunţate proteste şi la Londra, Paris, Bruxelles, Bordeaux, Copenhaga, Hamburg şi Zurich.

Oamenii susţin că nu cer demisia Guvernului, şi doresc doar ca Executivul să îşi respecte promisiunile făcute în campania electorală.

Protestatarii consideră că ordonanţele privind amnistia şi graţierea sunt cu dedicaţie pentru anumiţi oameni politici, care au probleme cu legea şi şi-ar dori să scape de dosare penale şi condamnări.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite