Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Românii, batjocoriți de Jeremy Clarkson în emisiunea lui. Ambasadorul român la Londra a reacționat

Fosta vedetă BBC, Jeremy Clarkson, a adus în platoul noii sale emisiuni de pe Amazon Prime un autovehicul construit dintr-o fosă septică şi un fotoliu, construită chiar de el, pe care se prefăcea că o manevrează cu ajutorul telefonului mobil.

Românii, batjocoriți de Jeremy Clarkson în emisiunea lui. Ambasadorul român la Londra a reacționat
Comentează 0

"Ofer locuri de muncă pentru nou-veniții în țară. Google folosește electronica pentru a lăsa oamenii fără locuri de muncă - asta îi da un loc de muncă, îi dă demnitate. Inginerie britanică, doamnelor și domnilor - cu componente românești"., acesta este discursul lui Clarkson care juca rolul unui român.

Într-un mesaj pe Facebook, ambasadorul României la Londra scrie: „Este regretabil că astfel de derapaje continuă să apară în spațiul mediatic din Marea Britanie, cu atât mai mult cu cât relația reală dintre cele două state este de bună cooperare, inclusiv pentru prevenirea și combaterea sclaviei moderne”.

Jeremy Clarkson a fost concediat de la BBC în urma unei altercații cu un coleg, producător tv. 

Jeremy Clarkson este celebru pentru remarcile sale explicite şi atitudinea acerbă împotriva conceptului de "corectitudine politică".

În 2014, Jeremy Clarkson a primit un avertisment final din partea BBC, după ce a fost acuzat că a folosit o expresie rasistă în timp ce filma un episod din emisiunea "Top Gear". Acel incident a fost cel mai recent dintr-o serie mai lungă de momente controversate - intens comentate şi criticate - în care a fost implicat starul britanic.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite