Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ROMANIA INCOMPETENTA – Trenul Timişoara-Bucureşti a pierdut vagoanele pe drum. 100 de persoane au rămas izolate, în câmp

Peste 100 de oameni s-au trezit izolați în câmp, la Radomirești, marți dimineața, după ce locomotiva trenului cu care călătoreau (IRN1696) s-a desprins de tren și a gonit mai departe. Incidentul a avut loc dimineața în jurul orei 8.00.

ROMANIA INCOMPETENTA – Trenul Timişoara-Bucureşti a pierdut vagoanele pe drum. 100 de persoane au rămas izolate, în câmp
Comentează 1

Bănățenii care au călătorit spre București cu trenul Interregio de noapte (cu plecare  din Timișoara la 22,30), au avut parte doar de neplăceri. În primul rând trenul a părăsit gara Timișoara Nord cu 30 de minute întârziere, fără ca vreun angajat CFR să ofere explicații.

„Ne-a părăsit locomotiva în câmp… așa ceva. Românie te iubesc… În viața mea nu am pățit așa ceva… a ieșit bulonul. Nu mai avem locomotivă… a plecat locomotiva fără noi”,a postat o tănără pe Facebook.

Cu adevărat șocant a fost ceea ce s-a întâmplat de dimineață. În plin câmp, la Dragomirești, în județul Olt, trenul a rămas fără locomotivă. Aceasta s-a desprins de garnitură și a gonit mai departe.

Mai multe pe evz.ro


Scrie un comentariu

trimite