Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Retim adună gunoiul menajer la Pecica miercuri și sâmbătă

Conform contractului încheiat între autoritățile locale reprezentate de ADI Sistem Integrat de Gestionare a Deșeurilor Arad, şi RETIM Ecologic Service SA, începând din data de 24 aprilie firma timişoareană preia serviciul de salubritate în oraşul Pecica şi în satele aparţinătoare.

Retim adună gunoiul menajer la Pecica miercuri și sâmbătă
Comentează 1

Astfel, luni, 23 aprilie, locuitorii din zona 100 sunt rugați să scoată tomberoanele după programul obișnuit, acestea urmând să fie golite de vechiul operator.

Începând de marți, 24 aprilie, programul de colectare al deșeurilor în oraș și în satele aparținătoare se modifică.

RETIM Ecologic Service SA va colecta gunoiul rezidual (menajer) de două ori pe săptămână: în zilele de miercuri și sâmbătă, în toată Pecica, în Turnu, în Sederhat și în Bodrogu Vechi.

Toți proprietarii sunt rugați să scoată tomberoanele negre, pe care le posedă deja, într-una din aceste zile, sau chiar în ambele.

În ceea ce privește colectarea în mod selectiv a celorlalte tipuri de deșeuri (biodegradabile, metal și plastic, hârtie și carton, sticle și borcane), aceasta va fi demarată după împărțirea tomberoanelor aferente. Detaliile vor fi anunțate în timp util.
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite