Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Repornește și caravana Ligii a 3-a. Sebișul are meci greu, Cermeiul înfruntă o necunoscută, UTA II e în căutare de puncte

Începe returul în Liga 3. Aradul e cu aceleași 3 formații de la start. Național Sebiș conduce clasamentul în C4 având 2 ppunct peste următoarea clasată, Gloria Cermei este pe 9, iar UTA II încheie o ierarhie care poate suferi modificări importante cu fiecare etapă care va trece.
 

Repornește și caravana Ligii a 3-a. Sebișul are meci greu, Cermeiul înfruntă o necunoscută, UTA II e în căutare de puncte
Comentează 0


Revenind la prima rundă a returului, Sebișul, cu câteva achiziții importante în această iarnă, primește vizita Ripensiei Timișoara. Formație care e pe locul 3, și care, cu un eventual succes e apropie amenințător de bancari. „Chiar dacă nu am obținut întotdeauna rezultatele dorite în amicale, m-a interesat mai mereu atitudinea și determinarea jucătorilor mei. Iar acestea au fost în general bune, în creștere de la meci la meci” spune managerul Călin Cojocaru. 
...............................................................................
Un derby al orgoliilor se va juca la Timişoara, între echipele satelit de la ACS Poli şi UTA. Trupa de pe Bega stă bine, e pe 8, în timp ce junii UTA-ei vor să confirme forma bună din final de tur. „Toată echipa a cam trecut prin schimbări importante, avem mulți jucători noi, dar s-a și muncit mult în noua alcătuire în această iarnă. Sperăm ca această muncă să se concretizeze prin evoluții cât mai bune ale tuturor jucătorilor și implicit rezultate pozitive ca și echipă”, a spus Cristi Păcurar, tehnician care conduce destinele UTA-ei II și UTA Under 19, alături de Dan Oprescu, Adi Ungur și Vasile Sin. 
................................................................................
În fine, Cermeiul e la Becicherecu Mic. Mai precis Jimbolia, echipă care a salvat din colaps gruprea amintită. Trupa lui Aslău e favorită, dacă de uităm în clasament, și 3 puncte asigură și mai multă liniște echipei de pe Crișul Alb. „Întâlnim o echipă necunoscută, care joacă fără presiune la acest nivel. Pentru ei, orice meci în Liga 3-a este un bonus, au numai de câștigat. Neavând presiune, sunt periculoși, deci trebuie tratați cu seriozitate și respectați. Pe de altă parte, noi suntem conștienți că se fac eforturi pentru această echipă, iar conducătorii noștru merită să se bucure de rezultate mai bune decât în tur. După părerea mea, această echipă are mult potențial, dacă legăm două-trei victorii putem ajunge chiar în Top 5, unde vom și încerca să rămânem până la final. Asta e ambiția mea și a băieților pentru acest retur”, a menționat antrenorul Cermeiului, Mircea Aslău.
.................................................................................

Programul etapei a 14-a din Liga 3, seria 4: 

Vineri, ora 15.00 
Millenium Giarmata - Unirea Alba Iulia 
Nuova Mama Mia Becicherecu Mic - Gloria Lunca Teuz Cermei 
ACS Poli Timişoara 2 - UTA 2 
Pandurii Lignitul Târgu Jiu 2 - CSM Şcolar Reşiţa 
National Sebiş - Ripensia Timişoara 

Sâmbătă, ora 15.00 
Industria Galda - CNS Cetate Deva 
Performanţa Ighiu - CSM Lugoj

Clasament C4 
1. Naţional Sebiş 27
2. CSM Şcolar Reşiţa 25
3. Ripensia Timişoara 23
4. Industria Galda 22
5. CSM Lugoj 22
6. CNS Cetate Deva 22
7. ACS Poli Timişoara II 20
8. Performanţa Ighiu 18
9. Gloria Lunca Teuz Cermei 18
10. Pandurii Târgu Jiu II 15
11. Millenium Giarmata 15
12. Unirea 1924 Alba Iulia 12
13. Mama MiaBecicherecu Mic 10
14. UTA Bătrâna Doamnă II 8

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite