Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Remiză înainte de cantonament: Unirea Sîntana - Gloria Lunca Teuz Cermei 3-3

Remiză înainte de cantonament: Unirea Sîntana - Gloria Lunca Teuz Cermei 3-3
Comentează 0

Înainte de a intra în cantonament la Moneasa, divizionara a treai arădeană Gloria Lunca Teuz Cermei a disputat un amical cu Unirea Sîntana. A rezultat un joc spectaculos, încheiat cu o remiză compusă din 6 goluri.  Sîntana a deschis scorul prin Prică, Nistor a egalat la 1, însă Sântana a trecut din nou în avantaj în urma unei finalizări a lui Avrămuțiu. Eduard Varga a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, dar încă o dată Unirea a preluat conducerea, după reuşita lui Alexandru Capătă. Scorul final a fost însă de 3-3, după ce Șulea a reușit să puncteze și el.

„Pentru noi a fost ultima repetiție înainte de urcarea în cantonamentul de la Moneasa. A fost un test foarte util, având în vedere calitatea adversarului pe care l-am întâlnit, o formație foarte bună a județului. Ne-au pus destule probleme, ne-au condus în permanență, dar am reușit să revenim de fiecare dată pe tabelă, iar acest lucru m-a mulțumit. A fost un joc bun de verificare, acum ne concentrăm pe ce avem de făcut în cantonament“, a declarat pentru sportarad.ro, Radu Anca, antrenorul celor de la Cermei.

Cermei: Pașcalău – Cotoc, Gurban, Nistor, Șușlak – Ianc, N. Varga, Mager – Vereș, Șulea, Bubuș, pe parcurs intrând și ceilalți componenți ai lotului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite